SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
IEM Rion CS:GO-turnauksessa nähtiin käsittämätön comeback
  • Juuso
    Syngelmä

IEM Rion CS:GO-turnauksessa nähtiin käsittämätön comeback

julkaistu: 23.04.2023 17:12

 

Cloud9 ja Vitality kohtasivat eilen IEM Rio 2023 -huipputurnauksen välierässä. Ottelu pelattiin “paras kolmesta” -periaatteella ja se päättyi rikkaiden vaiheiden jälkeen Vitalityn voittoon 2–1.

Cloud9 voitti avauskartan, Vitalityn valitseman Infernon, selkein lukemin 16–6. Toista karttaa, Cloud9:n valitsemaa Vertigoa, kokoonpano johti peräti 12–1, mutta se ei riittänyt voittoon.

“Choke9” (termi, jota käytetään esportsissa kun pelaaja tai joukkue menettää suuren johtoaseman) -lempinimen ottelun jälkeen saanut joukkue menetti lopulta voittonsa kokonaan, kun Vitality vei Vertigon jatkoajalle ja vei ottelun kolmanteen karttaan 19–16 voiton jälkeen. Kolmas kartta, Overpass, oli Vitalityn hallintaa, kun kokoonpano voitti avauspuoliskon kierrosvoitoin 12–3 ja koko kartan lukemin 16–9.

Cloud9:n kokeneinen pelaaja, Abay “HObbit” Khassenov, antoi värikkään ottelun jälkeen haastattelun. HObbit kertoo, ettei tiedä mitä Vertigossa tapahtui. Hän antaa kuitenkin kunnian Vitalitylle kehumalla joukkueen pelitapaa ja erityisesti Peter “dupreeh” Rasmussenin yksilösuoritusta. Tanskalaiskonkari pelasi Vertigon toisen puoliskon peräti 2.55 ratingilla ja otti pelkästään kyseisellä puoliskolla 26 tappoa.

IEM Rio 2023 -huipputurnauksen loppuottelu pelataan tänään “paras kolmesta” -periaatteella, kun vastakkain asettuvat Heroic ja Vitality.

Lähde: HLTV | Kuva: ESLCS