SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Hyviä uutisia CS:GO-majoreita koskien — Viimeistä RMR-turnausta ollaan järjestämässä paikanpäällä Tukholmassa
  • Juuso
    Syngelmä

Hyviä uutisia CS:GO-majoreita koskien — Viimeistä RMR-turnausta ollaan järjestämässä paikanpäällä Tukholmassa

julkaistu: 07.09.2021 09:00

Vuoden viimeinen RMR-turnaus järjestetään mahdollisesti offline-turnauksena Tukholmassa, Ruotsissa. Uutinen on varsin toiveikas marraskuun major-turnausta ajatellen, sillä RMR-turnauksen ja majorin välillä on vain muutama viikko. Majorin järjestämisestä Ruotsissa on ollut edelleen epäselvyyksiä maan koronatilanteesta johtuen.

RMR tulee englannin sanoista ‘regional major ranking’. RMR-turnaukset ovat turnauksia, joista joukkueet keräävät pisteitä päästäkseen marraskuun majoreille.

Viimeisenä RMR-turnauksena toimii IEM Fall. Tarkempaa tietoa turnauksesta on luultavasti luvassa seuraavan parin viikon aikana. Tällä hetkellä suomalaisista ainoastaan Jesse “zehN” Linjala (FunPlus Phoenix) on pääsemässä majoreille. Aleksi “Aleksib” Virolainen (OG) on ainoastaan 50 pisteen päässä turnauspaikasta. Karsiutuminen odotetusta turnauksesta olisi valtava pettymys.

IEM Fallissa kilpailee 24 Euroopan parasta joukkuetta. Palkintopottina on $105 000, mutta jokaista joukkuetta kiinnostaa jaossa olevat RMR-pisteet rahapalkintoa enemmän. Turnauksen voittaja nappaa itselleen peräti 2 500 RMR-pistettä.

Lähde: esports.gg, ESL

Kuva: ESL

Tuoreimmat uutiset: