SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Huudahdukset ja tsemppaaminen kieltoon — CS-majorien tiukka kuri jakaa mielipiteitä
  • Saara
    R

Huudahdukset ja tsemppaaminen kieltoon — CS-majorien tiukka kuri jakaa mielipiteitä

julkaistu: 02.11.2021 17:31

Koronatauon jälkeen erittäin odotetun CS:GO-majorturnauksen osallistujat ovat saaneet tuta kovan kurin. Suuressa tapahtumassa koronasäännöt ovat tiukat, mutta lisäksi Valve on jaellut erittäin ankaria kommunikointisääntöjä joukkueille.

Ensin ilmoitettiin, että fyysinen kontakti valmentajan ja pelaajien välillä on kielletty. Myöhemmin tarkennettiin, ettei ole luvallista edes tsemppihuudella pelin tuoksinassa. Ei siis perinteisiä nyrkkitervehdyksiä ja nice-karjahduksia.  Astraliksen luotsi Danny “zonic” Sørensen ilmaisi varmasti kaikkien valmentajien mielipahan siitä, etteivät he saa kannustaa pelaajiaan.

Eikä tässä vielä kaikki. Valvelta tuli vielä ukaasi, että joukkueiden on hoidettava kokoontumiset ennen pelin alkua edeltävää viiden minuutin lähtölaskentaa. Siihen mennessä on istuttava aloilleen ja etsiydyttävä oikealle serverille. Tämän jälkeen käydyistä joukkuekeskusteluista voi napsahtaa banni kokoontumisille.

Jyrkäntuntuisten sääntöjen tarkoitus on estää aiempia huijausepäilyjä syntymästä sekä sujuvoittaa turnauksen kulkua. Kokoontumissääntö saakin pelaajilta myös ymmärrystä. Toisaalta zonicilla oli siihen kehitysehdotus: joukkeita voitaisiin varoittaa, kun aikaa on jäljellä kolme minuuttia, jolloin asiat saataisiin käytyä läpi juuri ennen peliä, mutta vire pysyisi yllä.

PGL Major Stockholm -turnaus alkoi 26. lokakuuta ja huipentuu tämän viikon sunnuntaina.

Lähde: Pley, AFK Gaming
Kansikuva: : Jak Howard ESL

Tuoreimmat uutiset: