SEURAA MEITÄ:
×

BLAST

ETUSIVU / BLAST
Hurjaa omistautumista: Huippujoukkue kävi pelaamassa toisessa turnauksessa majoreiden välipäivänä
  • Juuso
    Syngelmä

Hurjaa omistautumista: Huippujoukkue kävi pelaamassa toisessa turnauksessa majoreiden välipäivänä

julkaistu: 13.05.2023 14:22

 

Pariisin CS:GO-majorit ovat edenneet Legends Stagelle. 16 parasta joukkuetta kamppailee pääsystä pudotuspeleihin, jonne pääsevät kahdeksan parasta joukkuetta. Turnauksessa ovat mukana sekä ENCE että Aleksi “Aleksib” Virolaisen Ninjas in Pyjamas.

Lue lisää: ENCE ja NIP saivat unelmavastustajat – Pariisin CS:GO-majorit etenevät Legends Stagelle

Pelaajatcom näyttää Pariisin Legends Stagen suorana Twitchissä.

Yksi Legends Stagen joukkueista on ukrainalainen Monte, joka eteni viiden ottelun jälkeen jatkoon Challengers Stagelta. Kun muut joukkueet viettivät major-välipäivää perjantaina, Monte kävi pelaamassa virallisen ottelun ESL Challenger League Season 45 Europe -turnauksessa. Kyseinen turnaus pelataan netissä.

Monte voitti eilen puolivälierässä EYEBALLERS:in suoraan 2–0 ja eteni turnauksen pudotuspeleihin. Pudotuspelien jatkamista saadaan odottaa hetki, sillä mukana ovat Monten lisäksi myös major-joukkueet Apeks ja 9INE.

ESL Challenger League Season 45 Europen voittaja saa paikan ESL Proliigan 18. kauden huipputurnauksessa sekä $20 000 voittotilin. Yhteisön mukaan Monte on jo varmistanut paikkansa ESL Proliigan seuraavalla kaudella, joten kyseessä ei ole mikään muu kuin halu grindata ja käyttää kaikki mahdolinen aika harjoitteluun.

HLTV:n operatiivinen johtaja, Zvonimir “Professeur” Burazin, joka on ollut kommentoimassa major-otteluita Pariisissa, ihmetteli Monten omistautumista Twitterissä. Hän ei muista nähneensä vastaavaa aiemmin.

Lähteet: HLTV, Professeur, Trav | Kuva: BLAST