SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Hurja välikohtaus Majoreilla: ennakkosuosikkia tulitettiin auton ikkunasta airsoft-aseilla
  • Saara
    R

Hurja välikohtaus Majoreilla: ennakkosuosikkia tulitettiin auton ikkunasta airsoft-aseilla

julkaistu: 04.05.2023 08:00

Atlanta FaZe joutui erikoisen ja vaarallisenkin välikohtauksen keskipisteeseen, kun tiimiläisiin kohdistui drive-by-ammuskelu kuulapyssyillä kesken CDL Majorien.

Atlantalaisjoukkue lähti Call of Duty League 2023 Major 4 -turnaukseen yhtenä ennakkosuosikeista. Aloitettuaan ylemmän kaavion pelit vahvasti voitolla Seattle Surgea vastaan koitui kohtaaminen LA Thievesin kanssa FaZen häviöksi. Alemman kaavion kaksi ensimmäistä peliä menivät hyvin, mutta Optic voitti lopulta Atlantan ja pelasi Thievesiä vastaan finaalissa. LA Thieves vei voiton.

Turnauksesta tuli puheenaihe kuitenkin aivan toisesta syystä. FaZen pelaaja aBezy kävi erikoiset tapahtumat myöhemmin Twitch-striimissä läpi.

– Meillä oli tiimi-illallinen ja olimme palaamassa ravintolasta jalkaisin. Muistaakseni minä, Austin ja Crowder kävelimme etummaisina. Olimme jalkakäytävällä ihan lähellä hotellia, kun nämä tyypit pysähtyivät autolla ja huusivat.

Tuntematon joukko oli aseistettu ja tähtäsi kilpapelaajia auton ikkunasta.

– Ne olivat airsoft-aseita tai Nerf-pyssyjä tai jotain sen tyyppistä. He kaikki tulittivat meitä, mutta onneksi meillä oli huput päässä, joten eipä se oikeastaan ​​sattunut. Lähinnä tuntui kuin jotakin napsuisi hupparini selkään, säikähdyksellä selvinnyt pelaaja jatkoi.

Airsoft-aseet on yleensä suunniteltu näyttämään hyvin realistisilta.
Oikeiden ammusten sijaan niillä ammutaan pieniä muovikuulia. Siitä huolimatta ne eivät ole asianmukaisessakaan käytössä lainkaan vaarattomia, vaan niillä tiedetään aiheutetun esimerkiksi sokeuteen johtaneita vammoja. Pelisääntöjen lisäksi suojalasit ovat airsoft-sotien minimiturvavaruste.

Lähde: Dexerto Kansikuva: Atlanta FaZe