SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Hupsis! Fortnite jakoi harvinaisimman esineensä sadoille pelaajille
  • Saara
    R

Hupsis! Fortnite jakoi harvinaisimman esineensä sadoille pelaajille

julkaistu: 19.11.2021 14:00

Fortnitella kävi hauska pieni lipsahdus. Pelin harvinaisin esine, Axe of Champions, annettiin joukolle pelaajia vailla kyseisen kapineen hallussapidon edellyttämiä ansioita.

Tämä kultainen ja tyylikäs hakku on erityispalkinto, joka oikeasti myönnetään vain Fortnite Champions -sarjan voittajille eli parhaista parhaille taistelijoille. Se on myös kiertopalkinto, sillä kaikilla seitsemällä alueella voitonmerkki on vain mestaruutta hallitsevan trion hallussa. Kaikkiaan siis vain 21 pelaajaa kerrallaan koko Fortnitessa voi omistaa Axe of Championin.

Näin siis normaalisti, mutta viime viikon keskiviikkona kaikki mestaruussarjan Grand Royale– eli finaalivaiheessa kilpailevat saivat yllätyslahjan. Ilmeisesti peli myös poisti hakut nykyisiltä mestareilta. Syy moiseen mokaan ei ole tiedossa, mutta Epic Games ilmoitti kiireesti korjaavansa asian.

Palkinnot poistettiin kaikilta ja palautettiin nykyisille mestareille. Tämänvuotinen FNCS Grand Royale huipentuu tulevana viikonloppuna. Ehkä voittajiksi yltävät ne triot, joille jäi eniten nälkä Fortniten vahingossa tarjoamasta maistiaisesta?

Lähde: PC Gamer
Kansikuva: Epic Games

Tuoreimmat uutiset: