SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
PUBG Suomiliiga kausi 3 Finaalit
  • Hude

Huomenna selvitetään PUBGin Suomen mestari – Palkintopotissa jaossa 10 000€

julkaistu: 02.10.2019 12:00

Suomessa PlayerUnknow’s Battlegrounds -peliä on mätetty ns. ruohonjuuritasolla sen betasta lähtien suhteellisen korkealla tasolla. Juuri Suomiliigasta on noussut pelin korkeimmalle sarjatasolle monta pelaaja jahtaamaan miljoonapalkintoja. Nyt huippukovassa PUBG Suomiliigassa (ts. PSL) ratkotaan taas, ketkä ovat kovimmat kana-aterioiden metsästäjät täällä kotimaassa.

Liigaa on takana jo viisi viikkoa. Tämä kuudes viikkosarja tulee ratkaisemaan koko pelin. Muutama joukkue on jo ottanut kaulaa muihin nähden, mutta viimeiset viisi ottelua voivat vielä muuttaa tilannetta kriittisesti.

Kermana kakun päällä liigassa on tällä hetkellä 24 Hours -joukkue. Nelikko on ottanut miltei 30 pisteen eron hopealla olevaan Enhancediin ja 24 Hoursin SkaV_7 on liigan johdossa niin tapoissa kuin vahingonteoissakin. Kärkinelikolla on erittäin vahva sauma kuitata koko liiga itselleen, mikäli pelivire pysyy samanlaisena mitä se on ollut tähänkin mennessä.

Liigan voittanut joukkue ristitään PUBGin Suomen mestariksi ja tämä kuittaa puolet 10 000€ palkintopotista. Toiseksi tulleelle joukkueelle on luvassa 3500€ ja kolmannelle 1500€.

Täysi lista sijoituksista ja muista turnauksen tilastoista tästä linkistä.

PUBG Suomiliigaa pystyy seuraamaan torstaina 3. lokakuuta PUBG Finlandin twitchistä. Liigan viimeinen puristus alkaa 18.30. Finaaleissa viimeiset kamppailut tullaan käymään kolmesti Miramarissa ja kahdesti Erangelissa.

PUBG Suomiliigaa ovat selostamassa Matti ”c0pter” Korvenmaa & Pauli ”M00nForrest” Anttila. Pelianalyyseistä vastaa Thomas ”TonTTu” Tontchev.

Lähteet: esm.gg  pubgfinland.fi Kansikuva: pubgfinland.fi