SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Huippuvalmentaja “kekkis” pyhitti puoli vuotta itselleen ja perheelleen – Nyt paluu!
  • Saara
    R

Huippuvalmentaja “kekkis” pyhitti puoli vuotta itselleen ja perheelleen – Nyt paluu!

julkaistu: 26.05.2023 15:38

Jokaisen CS:GO Majorin jälkeen peliskenessä tapahtuu tavallisesti muutoksia, kun monet joukkueet vaihtavat pelaajia ja henkilöstöä. Nyt kokenutta valmentajaa etsivällä tiimillä voi olla oiva tilaisuus napata riveihinsä Rémy “XTQZZZ” Quoniam, joka ilmoitti tällä viikolla Twitterissä aikovansa palata valmennustehtäviin.

34-vuotias XTQZZZ kertoi pitäneensä taukoa sitten lähtönsä G2 Esports -organisaatiosta viime vuoden lokakuussa. Tuolloin hän kertoi aikovansa ottaa aikaa itsestään ja perheestään huolehtimiseen. Ranskalaisvalkku korosti saamiaan mahdollisuuksia työskennellä huippupelaajien, hienojen ihmisten ja nuorten pelaajien kanssa ja ilmoitti toiveensa jatkaa työtä.

XTQZZZ on ollut yksi skenen tunnetuimmista valmentajista siitä lähtien kun hän aloitti Team Vitalityssa joulukuussa 2018. Hän vietti ranskalaisen organisaation kanssa kolme vuotta, joihin mahtui muun muassa EPICENTER 2019 ja IEM Winter 2021 -turnauksien voitto. Tämän jälkeen hän siirtyi G2 Esportsiin, jonka johdatti IEM Katowice 2022 -finaaliin. Hän kuitenkin jätti organisaation taakseen epäonnistuttuaan pääsemään IEM Rio CS:GO Majoriin viime lokakuussa.

Viimeisen puolen vuoden aikana XTQZZZ on keskittynyt itseensä jeesaillen sivussa Vitalityn johtoa ja CS:GO-tiimiä. Hän toimi osaltaan taustajoukoissa Vitalityn jahdatessa BLAST.tv Paris Major -pokaalia, jonka tiimi sai hyppysiinsä viime sunnuntaina.

Kun Counter-Strike 2 häämöttää horisontissa, useissa tiimeissä nähtäneen myllerrystä. XTQZZZ palasi tauoltaan siis kreivin aikaan!

Lähde: Dexerto Kansikuva: BLAST Premier