SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Auto Chess
  • Atte
    Leppänen

Huippusuosittu Auto Chess julkaistaan mobiilille

julkaistu: 15.03.2019 20:50

Auto Chess on vuoropohjainen strategiapeli ja Dota 2 -modi joka on saavuttanut hiljattain suuren suosion. Kuuden miljoonan pelaajan rajapyykin ylitettyä Drodo Studio on päättänyt julkaista modin itsenäisenä pelinä mobiililaitteille.  Vaikka peli on tähän mennessä tunnettu yksinomaan modauksena Dota 2 -peliin, tulee mobiiliversio poistamaan kaikki mahdolliset Dota-viittaukset. Peli yhdistelee sekä vuoropohjaisen strategian, että keräilykorttien elementtejä ja sen ideana on, että pelaajat joutuvat suorittamaan toimintoja tietyn aikarajan puitteissa.

Drodo yhdistää voimansa kiinalaisen mobiilipelituottaja Dragonestin kanssa, joka tunnetaan erityisesti vuoden 2012 Cytus-rytmipelistään. Auto Chess Mobile tullaan julkaisemaan sekä iOS- että Android -käyttöjärjestelmille ja peliä pääsee pelaamaan Dragonest-tunnuksen kautta. Vaikka Dota-viittaukset pelistä poistetaankin, on pelaajilla kuitenkin mahdollisuus linkittää pelitunnuksensa myös Steam-tunnukseensa ja ansaita palkintoja, kuten pelissä käytettävää candy-valuuttaa. Mobiilialustojen Auto Chessille povataan suurta suosiota, sillä jo eilen se oli saavuttanut yli 100 000 ennakkorekisteröitymistä.

Peli tulee saamaan myös oman kilpailuskenensä hyvin pikaisella aikataululla. Pelin liigan tulee organisoimaan kiinalainen tapahtumanjärjestäjä ImbaTV, joka tunnetaan erityisesti Dota 2 -tapahtumista. Liigan palkintopooliksi ilmoitettiin 1,5 miljoonaa dollaria, mutta muita speksejä asian tiimoilta ei vielä ole kuulunut.

Kuva: Drodo Studio