SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Method-The-Eternal-Palace-Announcement-World-First-Race
  • Hude

Huippukilta kuittasi mestaruuden jälleen itselleen – Method jatkaa WoW-maailman huipulla

julkaistu: 29.07.2019 13:28

World of Warcraftin uusimman päivityksen raidi-instanssin kilpajuoksu kohti maailman ensimmäistä Queen Azsharan Mythic-kaatoa sai päätöksensä viikonloppuna, kun Method onnistui haasteessa. Kilpailu oli loppuun asti tiukkaa, sillä kakkoseksi tullut Limit sai kaadon vain muutama tunti Methodin jälkeen. Kilpajuoksu kohti Azsharan kaatamista alkoi pari viikkoa sitten WoWin 8.2-päivityksen “Rise of Azshara” myötä, kun The Eternal Palace -raidi julkaistiin.

Race to World First” on WoWin jokaisen uuden raidi-päivityksen myötä alkava kilpa, jossa maailman kovimmat killat kilpailevat keskenään siitä, kuka pystyy kaatamaan raidien viimeisen päävastuksen ensimmäisenä. Tästä on kisattu aina WoWin alkuajoista lähtien, mutta viime vuosina kilpailu on kiristynyt entisestään. Vuosien saatossa mukaan on tullut kilpapelillisiä elementtejä ja osa killoista on alkanut myös striimaamaan edistystään reaaliajassa.

Method on ollut viimeisten vuosien aikana miltei poikkeuksetta yksi parhaista killoista Race to World First -kilpailuissa. Kilta on Mists of Pandarian jälkeen voittanut yli kymmenen kilpajuoksua mestaruudesta, ja vauhti ei näytä hidastuvan. Kilpailun raakuudesta ja haastavuudesta kertoo se, että Method selvisi Azsharan kaatamisesta vasta 356:llä yrityksellään.

Lähde: Wowprogress.com
Kuva: Method.gg

Luetuimmat nyt