SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
HUIPPUJOUKKUEEN KAPTEENI HAUKKUI VALORANTIN
  • Juuso
    Syngelmä

HUIPPUJOUKKUEEN KAPTEENI HAUKKUI VALORANTIN

julkaistu: 09.04.2021 13:00

Advertisement

Team Vitalityn ranskalaiskapteeni Dan ”apEX” Madesclaire oli vieraana HLTV Confirmed -podcastissa 6. huhtikuuta. Ohjelmassa käsiteltiin esimerkiksi CSGO:n tämänhetkistä tilannetta Ranskassa ja Vitalityn vuotta 2020 sekä joukkueen nykytilannetta. Puheeksi tuli myös joukkueen entinen brittikapteeni Alex ”ALEX” McMeekin, joka johti joukkueensa aikanaan terävimpään kärkeen.

Podcastin vetäjä, entinen ammattilainen ja nykyinen selostaja ja kommentaattori Chad ”SPUNJ” Burchill kysyi Madesclairelta, uskooko hän McMeekinin vaihtavan VALORANT:in pariin. Madesclaire ei pihdannut mielipiteessään ja totesi, ettei halua huipputaitavan pelinsisäisen johtajan vaihtavan ”shitlorantiin”. Samalla hän totesi myös, ettei usko McMeekinin palaavan Ranskaan.

Katso Madesclairen kommentit alla olevasta videosta:

McMeekin on ollut sivussa otteluista siitä lähtien, kun Cloud9-organisaation CS:GO-projekti tuli tiensä päähän. Organisaatio ilmoitti maaliskuussa 2021, että koko joukkue valmentajineen ja managereineen on siirretty vaihtolistalle. McMeekinin lisäksi joukkueessa pelasivat Ricky ”floppy” Kemery, William ”mezii” Merriman, Patrick ”es3tag” Hansen ja Erick ”Xeppaa” Bach. Organisaation johto kertoi päällimmäiseksi syyksi COVID19-pandemian tuomat ongelmat joukkueen lakkauttamiseksi. Organisaatiolla oli visio saada koko joukkue Yhdysvaltoihin harjoittelemaan ja pelaamaan saman katon alla, mutta pandemian mukana tulleet rajoitustoimenpiteet kuitenkin estivät tämän toteutumisen.

Kuva: Vitality/Apex Lähteet: Talkesports, HLTV

Tuoreimmat uutiset: