SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Huippujoukkueella viisumiongelmia — tauolla ollut legenda nousee takaisin pelaavaan kokoonpanoon
 • Juuso
  Syngelmä

Huippujoukkueella viisumiongelmia — tauolla ollut legenda nousee takaisin pelaavaan kokoonpanoon

julkaistu: 24.11.2021 09:00

IEM Winter pelataan joulukuun alussa. G2 aloittaa turnauksen kiinalaista TYLOOta vastaan joulukuun 2. päivä klo 14.10. Turnauspottina on $250 000 ja mukana ovat lisäksi Gambit, Heroic, Vitality, NIP, Virtus.pro, FaZe, BIG, Liquid, MOUZ, fnatic, Astralis, GODSENT sekä suomalaisedusteiset ENCE (Joonas “doto” Forss) ja OG (Aleksi “Aleksib” Virolainen). OG pelaa A-lohkossa ja aloittaa turnausurakkansa Liquidia vastaan 2. joulukuuta klo 14.10. ENCE pelaa B-lohkossa ja aloittaa puolestaan turnauksensa Virtus.prota vastaan samana päivänä klo 15.20.

IEM Winter pelataan 2.—12. joulukuuta. (Kuva: IEM)

Nexalla viisumiongelmia — KennyS tekee odotetun paluun

G2 Esportsin Nemanja “⁠nexa⁠” Isakovićilla on organisaation mukaan ongelmia viisuminsa kanssa. IEM Winter on tarkoitus pelata laniturnauksena. Tarkempaa sijaintia ei vielä ole tiedossa. G2 turvautuu penkitettyyn AWP-pelaajaansa, major-voittaja Kenny “kennyS” Schrubiin. KennyS on ollut penkitettynä maaliskuusta alkaen.

KennyS tulee olemaan joukkueen “AWP-sijainen”, joten turnauksessa François “⁠AmaNEk⁠” Delaunayta ei nähdä AWP-pelaajan roolissa. Muutos ei ole pysyvä, sillä joukkue on ilmoittanut nexan palaavan takaisin pelaavaan kokoonpanoon heti viisumiongelmien ratkettua.

Valorant-huhuilta katkottiin siivet

Pitkän tauon vuoksi yhteisössä liikkui huhuja, joiden mukaan KennyS olisi vaihtamassa Valorantiin. Hän ilmaisikin tämän olevan mahdollista, mikäli Counter-Strikesta ei löytyisi tarpeeksi hyvää joukkuetta. KennyS on striimannut aktiivisesti omalle Twitch-kanavalleen ollessaan penkitettynä G2:ssa. Hän on striimannut enimmäkseen CSGOta, mutta välillä myös Valorantia. Nyt hän katkaisi Valorant-huhuilta siivet kertomalla striimissään, että hän on päättänyt pysyä Counter-Striken parissa.

G2 Esportsin kokoonpano IEM Winter -turnauksessa

  • Nikola “⁠NiKo⁠” Kovač
  • Nemanja “huNter-“ Kovač
  • Audric “JaCkz” Jug
  • François “⁠AmaNEk⁠” Delaunay
  • Kenny “kennyS” Schrub

Lähde: HLTV, G2esports, kennyS, IEM

Kuva: G2kennyS

Tuoreimmat uutiset: