SEURAA MEITÄ:
×

BLAST

ETUSIVU / BLAST
Huippuanalyytikko ja -selostaja lynkkasivat CS-yleisön Tanskassa
  • Juuso
    Syngelmä

Huippuanalyytikko ja -selostaja lynkkasivat CS-yleisön Tanskassa

julkaistu: 29.11.2021 13:23

Duncan “Thorin” Shields on arvostellut kovin sanoin tanskalaista CSGO-yleisöä. BLAST Premier Fall Final 2021 -turnauksen pudotuspelit pelattiin tanskalaisyleisön edessä Kööpenhaminassa viikonloppuna.

Thorin twiittasi perjantaina ja syytti yleisöä huijaamisesta ja epäreilusta käytöksestä. Lisäksi hän syytti yleisöä välinpitämättömäksi.

“Olen sanonut vuosia haluavani majorit Tanskaan. Tämän turnauksen [BLAST] jälkeen otan tuon toiveen takaisin. Tähän yleisöön ei voi luottaa, sillä he vain auttavat Astralista [tanskalainen huippujoukkue] huijaamaan. Lisäksi heitä ei näytä kiinnostavan ylemmän kaavion finaali yhtään, koska siellä ei pelaa tanskalaisia.”

Myös brittiläinen selostaja, Alex “Machine” Richardson, joutui puuttumaan tanskalaisyleisön käytökseen. 28-vuotias selostaja haastatteli ranskalaista Vitalitya lavalla, kun tanskalaisyleisö alkoi yhtäkkiä buuata joukkueelle. Vitality oli juuri voittanut kotiyleisön suosikin, tanskalaisen Astraliksen. Machine käski yleisöä olemaan hiljaa.

“Suut kiinni, senkin kummajaiset! Tämä on Counter-Strikea, olemme täällä pelien takia, emme tällaisen oudon politiikan takia. Hurratkaa joukkueellenne kun he voittavat, mutta nauttikaa muuten tapoista ja otteluista. Älkää olko tuollaisia friikkejä!”

Lähteet: Thorin, BLAST

Kuva: BLAST

Tuoreimmat uutiset: