SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Huijauskoodeja, meemejä, Dostojevskiä? Mitä Navin pelaajat lueskelivat kesken turnauksen?
  • Saara
    R

Huijauskoodeja, meemejä, Dostojevskiä? Mitä Navin pelaajat lueskelivat kesken turnauksen?

julkaistu: 02.09.2022 12:46

Syyskauden Blast Premier -turnauksen tiimellyksessä Natus Vinceren pelaajat bongattiin tuijottamasta salaperäisiä paperiarkkeja intensiivisesti kuin pelitietokoneen ruutuja. Redditissä virisikin pian keskustelu siitä, mitä joukkue mahtoi olla lukemassa.

Nettikansalta löytyi selvästi näkemystä. Erään positiivarin mukaan arkeista löytyi runoja, joilla tiimiläiset tunnustaisivat lämpimiä tuntemuksiaan toisiaan kohtaan. Myös suoranaisia rakkauskirjeitä ehdotettiin.

What are those papers Na’Vi are reading with Blast on them? from GlobalOffensive

Eräs arveli kyseessä olevan käsikirjoitus (script), mutta joku sanakikkailija korjasi, että skripti löytyy heidän tietokoneiltaan, ja paperilla on tietenkin manuaali sen asentamiseen.

Ehkä A-nelosilla olikin vain “hölynpölyä ja jargonia ihan vain toisten tiimien pelotteluksi”? Myös meemejä, huijauskoodeja, m0nesyn adoptiodokumenttia, kommunistista manifestia ja Dostojevskin järkäleromaanin Karamazovin veljesten alkusivua tarjottiin ratkaisuksi mysteeriin.

“Navin jäbät opiskelevat tohtorintutkintoa varten pelaamisen lomassa. Siinä vasta omistautuvaa multitaskausta!”, heitti yksi kommentoija.

Hienoihin ehdotelmiin verrattuna oikea vastaus oli aika tylsä ja ilmeinen: strategia mustaa valkoisella. Pelaajat pänttäsivät pelin toimintasuunnitelmaa, kuten jo ensimmäisissä kommenteissa osattiin valistaa.

Kommentoija nimeltä rlywhatever oli oikeastaan asian ytimessä lohkaistessaan, että lukuhetken tarkoitus oli saada pelaajat samalle sivulle joukkueena. Siellä kaikesta päätellen oltiin, sillä paikka finaalimatseista aukesi Natus Vinceren suoriuduttua 1-3:lle sijalle.

Lähde: Reddit Kansikuva: Blast