SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Huhujen mukaan Vitalityn valmentaja lähtee joukkueesta
  • Juuso
    Syngelmä

Huhujen mukaan Vitalityn valmentaja lähtee joukkueesta

julkaistu: 24.09.2023 14:42

Maailmanrankingin ykkösjoukkueen päävalmentaja Danny “zonic” Sørensen olisi esports-vaikuttaja harumin mukaan jättämässä joukkueensa. Asiasta kertoij valkovenäläinen harumi omalla Telegram-kanavallaan.

Harumin mukaan syynä siihen, ettei jatkosopimusta tanskalaisvalmentajan ja Vitalityn kanssa syntynyt, ovat tietyt ongelmakohdat uudessa sopimuksessa. Harumi ei pystynyt tarkentamaan, mistä sopimuksen kohdasta tai kohdista on kyse.

zonic on voittanut arvostetut CS:GO-majorit valmentajana historialliset viisi kertaa. Hän valmensi Astraliksen ennätyksellisiin neljään mestaruuteen vuosien 2017–2019 aikana.

Tämän jälkeen zonic jatkoi valmentajan uraansa kansainvälisessä joukkueessa Vitalityssa, jonka kanssa hän nosti viidennen major-pokaalinsa tänä keväänä Ranskan Pariisissa.

Mahdollisuuksien kotimaa

Tanskalaisjoukkue Heroic on huhujen mukaan tekemässä kokoonpanomuutosta. Joukkueesta lähtisi 22-vuotias René “TeSeS” Madsen. Heroicin tulokset eivät ole olleet edellisissä turnauksissa toivotunlaisia ja paineen alla taitavat pelaajat sortuvat alisuorittamiseen.

Lue lisää: Siirtohuhu: Heroic tekemässä pelaajavaihtoa

Entisen Ninjas in Pyjamas -legendan, Richard “Xizt” Landströmin valmentama Heroic voisi saada uutta puhtia valmentajasta, joka on voittanut urallaan enemmän kuin monet valmentajat yhteensä.

Myös toinen tanskalaishuippujoukkue, Astralis, on pitkään kamppaillut valmentajaongelman kanssa. Joukkue on joutunut käyttämään noin vuoden akatemiajoukkueensa entistä päävalmentajaa Peter “casle” Ardenskjoldia ykkösjoukkueensa peräsimessä.

Organisaatio ja joukkueen AWP-tähti Nicolai “device” Reedtz ovat zonicille ennestään tuttuja. Siirtyminen muuttuneeseen Astralikseen olisi zonicille luonnollisentuntuinen ratkaisu, mikäli ylpeys antaa palata entisen organisaation valmennukseen.

Lähde: harumi | Kuva: Vitality