SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Huhu: ranskalaiskaksikko perustaa uuden CS:GO-joukkueen
  • Juuso
    Syngelmä

Huhu: ranskalaiskaksikko perustaa uuden CS:GO-joukkueen

julkaistu: 12.01.2022 19:00

1pv.fr:n mukaan entinen G2-kaksikko Kenny “kennyS” Schrub ja François “AmaNEk”  Delaunay ovat perustamassa uutta CS:GO-joukkuetta.

Vaikka kaksikolla on edelleen sopimukset G2 Esportsin kanssa, 1pv.fr:n mukaan he aikovat perustaa uuden ranskalaisjoukkueen. Lähteiden mukaan toistaiseksi nimeämätön organisaatio olisi ottanut yhteyttä G2 Esportsin toimitusjohtajaan, Carlos “Ocelote” Rodrigueziin.

Lähteiden mukaan useampaa nuorta ranskalaispelaajaa, kuten Jeremy “jeyN” Nguyenia, Noah “Nono2k” Padovania, Filip “Graviti” Brankovicia, Sebastien “KRL” Perezia ja Ryan “Neityu” Aubrya on lähestytty kokoonpanoa ajatellen.

Joukkue on kiinnostunut myös entisestä Vitality-pelaajasta, Jayson “Kyojin” Nguyen Vanista. Kyojinin kiinnittäminen joukkueeseen tulee olemaan erityisen vaikeaa, sillä nuorukainen on pitkällä neuvotteluissa LDLC OL:n kanssa.

Mikäli nuorten ranskalaispelaajien kokeilut eivät tuota tulosta tai projekti kaatuu muusta syystä, kennyS ja AmaNEk ovat valmiita jatkamaan uraansa kansainvälisessä joukkueessa. Nähtäväksi jää mitä tapahtuu.

Lähde: 1pv.fr

Kuva: 1pv.fr

Tuoreimmat uutiset: