SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Huhu: ENCE tavoittelee Jesse “zehN” Linjalaa kokoonpanoonsa?
  • Sauli
    Rautiainen

Huhu: ENCE tavoittelee Jesse “zehN” Linjalaa kokoonpanoonsa?

julkaistu: 28.10.2020 14:30

Jos on huhuihin uskominen, niin Suomen CS:GO-joukkue ENCE tavoittelee GODSENTissä pelaavaa Jesse “zehN” Linjalaa kokoonpanoonsa. Siirron toteutuessa hän paikkaisi Jani “Aerial” Jussilan jättämän aukon aktiivisessa miehityksessä.

Viime viikolla Aerial ilmoitti jäävänsä määrittelemättömän pitkälle tauolle terveydellisistä syistä. ENCE joutui tästä johtuen perumaan osallistumisensa Elisa Invitational 2 turnaukseen ja etsimään uutta pelaajaa.

Uutissivusto dbltapin mukaan uudeksi pelaajaksi olisi valikoitunut zehN. Hän on yksi tunnetuimpia suomalaisia CS-yhteisössä ja pitää tällä hetkellä hallussaan 1.14 ratingia. Monien tekijöiden summana zehN olisi kova lisä suomalaisjoukkueen kokoonpanoon.

Huhujen toteutuminen on kuitenkin vielä epävarmaa, sillä GODSENT on parhaillaan keskellä neuvotteluja koko joukkueensa siirtämisestä toisen organisaation nimiin.

ENCEllä taas on pian kiire löytää uusi pelaaja loppuvuoden turnauksien kolkutellessa ovelle. Muutenkin joukkueella on mennyt viime aikoina heikosti, tuoreimpana takaiskuna nippanappa todennäköisimmin menetetty Major-paikka.

Kuva: zehN Lähde: dbltap