SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
HR – Na’Vi: Pysäyttääkö s1mple HellRaisersit
  • Jussi
    Perälä

HR – Na’Vi: Pysäyttääkö s1mple HellRaisersit

julkaistu: 23.10.2018 14:22

Heikkokuntoinen ja ailahteleva maailman kolmosjoukkue Na’vi astelee veljesjoukkuettaan vastaan Moskovan illassa. Ottelusta voidaan olettaa tulevan nopea, sekä erittäin frägirikas.

Ottelun ennakkoasemat ovat lievästi erikoiset, sillä HellRaisers joutui raivaamaan tiensä itse turnaukseen tiukkojen karsintojen lävitse. Karsinnoissa kaatui ensimmäisessä pelissä vaivattomasti jo kahdessa kartassa Pohjois-Amerikkalainen Braxton ”swag” Piercen luotsaama Swole Patrol-joukkue.

Kun taas HR vs Virtus.pro-ottelu onneksi tarjosi katsojille huomattavasti enemmän viihdettä maanantai-iltaan, joka päättyi karttojen osalta 2-0 HR:n hyväksi, mutta molemmat kartat päättyivät vain niukasti 16-14 HR:n eduksi. Karttoina tässä ottelussa toimivat Inferno ja Mirage (kolmantena karttana olisi ollut dust2).

Na’Vin joukkuetta emme ole nähneet muutamaan viikkoon offline-turnauksissa, mutta sitäkin enemmän he ovat olleet aktiivisa useissa eri online-liigoissa. Henkilökohtaisesti en lähde online-kunnon kanssa rakentamaan tarinaan Na’Vista, sillä myös joukkueen pelinsisäinenjohtaja Danylo ”zeus” Teslenko on pelannut hyvin useissa otteluissa.

Na’Vi lähtee otteuun ennakkosuosikkina, vaikka HR tulee kuumana otteluun heidän aloitettuaan jo turnauksensa edellisenä päivänä. Kaikki tämäkään ei tule auttamaan HellRaisersia heidän kohdatessaan Na’Vin, kommunikaatio-ongelmat, sekä tiukka ottelu Virtus.Prota vastaan ei lupaile HR:lle helppoa ottelua.

Karttoina tullaan luultavimmin näkemään infernoa, overpassia, sekä miragea. Na’Vin noin 1.2 voittokerroin ei hirveästi anna palautusta, joten paremmin on tänäänkin lähteä lyömään vetoa 2-0 tuloksen puolesta Na’Vi:lle 2.00 kertoimella. Na’Vi on ennakkosuosikki, jonka tulisi hoitaa ottelu kahdessa kartassa.

Mikäli olisimme varmoja Issa ”ISSAA” Murad ja Özgür ”woxic” Ekerin otteistaan heidän kohdatessaan kivenkovat Na’Vin pelaajat Aleksandr ”s1mple” Kostylievin ja Denis ”electronic” Sharipovin, ei HR:n voittoa  voi laittaa pelkästään toivon varaan.