SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
HPK – Lukko: Jatkaako Kerho voittoputkessa?
  • Toimitus

HPK – Lukko: Jatkaako Kerho voittoputkessa?

julkaistu: 28.11.2018 13:38

HPK lähtee illan kotiotteluun kolmen ottelun voittoputkessa. Kahteen edelliseen otteluun HPK:lle ei ole tehty maaliakaan ja joukkueen maaliero noissa otteluissa on vaatimaton 10-0. Otteitaan parantanut Lukko hävisi edellisen ottelunsa Ässille perjantaina 2-3.

HPK:lle on tällä hetkellä todella vaikea tehdä maalia ja tästä saa kiittää maalivahti Emil Larmia. Ehjän puolustuksen takana seisova 22-vuotias Larmi on pelannut tällä kaudella 22 startsissa peräti kolme nollapeliä ja hänen päästettyjen maalien keskiarvo on 1,84.

Kilpaveljenä toisessa päässä tänään aloittaa Lassi Lehtinen, jonka otteet ovat jokseenkin ailahdelleet tällä kaudella. Toki Lukon puolustuksen takana ei ole todellakaan ole ollut tällä kaudella helppo työskennellä. Valonpilkahduksiakin on nähty. Hän on kuitenkin pelannut viimeksi 2.11. Tapparaa vastaan.

Viidessä viimeisessä pelissä Lukon peleissä ei enää ole maaleilla juhlittu. Lukko on päästänyt vain seitsemän maalia edelliseen viiteen otteluun virallisella peliajalla. Näistä kahdessa Oskari Setänen piti TPS:n ja HIFK:n nollilla. Joukkueen maalinteko on kuitenkin ollut hieman ongelmissa. Näissä otteluissa Lukko ei ole virallisella peliajalla päässyt kuin kerran yli kahden maalin. Nyt vastassa on Larmi, joten vieraiden maalinteko tulee olemaan vaikeaa.

Vaikka Kerho onkin kolmeen edelliseen tehnyt virallisella peliajalla 13 maalia, ei Lukon tiivistynyttä puolustusta vastaan ole helppo maaleja tehdä. Jos Lehtinen ei Lukko-maalilla täysin romahda tänään, niin tulokset 3-0 tai 3-1 ei ole kovin kaukana totuudesta. Kotijoukkueen kertoimet ovat poljettu niin maahan, ettei niihin ole tartuntapintaa. Tästä syystä odotetaan vähämaalista ottelua. Vaikka ottelu voikin pysyä tiukkana, HPK tuskin tänään pisteitä menettää.