SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
HPK – KalPa: Katkaiseeko vieraat tappioputkensa?
  • Toimitus

HPK – KalPa: Katkaiseeko vieraat tappioputkensa?

julkaistu: 17.10.2018 13:56

Liigan keskikastin joukkueet HPK ja KalPa kohtaavat Rinkelinmäellä. Molemmat ovat kahmineet tällä kaudella 19 pistettä.

Kerho on voittanut kaksi peräkkäistä ja neljä viidestä ottelustaan. Kerhon syömähampaat löytyvät sen ykkösnyrkistä. Kultakypärää päässään pitävä laituri Markus Nenonen on täräyttänyt 12 pelissä neljä kaappia ja yhdeksän pinnaa. Saman verran löytyy pisteitä plakkarista sentteri Robert Leinolta, jonka maalisarakkeessa on kaksi reppua.

Kerhon Ykköspakkiparista Petteri Nikkilä on kunnostautunut kahdessa viime pelissä syöttökoneena. Maalisyöttöjä on kertynyt noissa otteluissa neljä.

Emil Larmi jatkaa kuudetta peliä peräkkäin Kerhon maalinsuulla.

KalPa on ottanut kuonoonsa kolmesti putkeen. Neljän voittopelin jälkeen syitä kurssin kääntymiseen voi vain ihmetellä. Kaksi tuoreinta tappiota tuli kaikenlisäksi Niiralan Montussa SaiPaa ja HIFK:ta vastaan.

KalPan piiskuri Sami Kapanen tekee ainoat muutokset rosteriinsa heittämällä kolmospakkiparista vilttiin Joona Riekkisen, jonka paikan ottaa Konsta Mäkinen.

Denis Godla korvaa maalinsuulla Niko Hovisen.

Viime kaudella keskinäisten pelien voitot kirjattiin Kerholle 3-2. Rolle-setä luottaa siihen, että vahvemmassa tikissä oleva Kerho kasvattaa KalPan tappioputkea tänään entisestään ja kuopiolaisten kauden ensimmäinen kolmen pisteen vierasvoitto jää yhä haaveeksi.