SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
HPK – HIFK: Vierailla ei onnistu tällä hetkellä mikään…
  • Toimitus

HPK – HIFK: Vierailla ei onnistu tällä hetkellä mikään…

julkaistu: 17.11.2018 14:44

Sarjataulukossa viidentenä oleva HPK saa tänään vieraita Helsingistä. Ei ole helppoa ollut HIFKille lähiajat. Seuraavan kauden valmentajajulkistuksen jälkeen seura on ollut purjeessa. Tappioputki on venynyt kuuden ottelun mittaiseksi ja edellisestä yhdeksästä ottelusta haaviin on tarttunut vain neljä pistettä.

Molemmat joukkueet pelasivat eilen ja kärsivät tappiot. Lukko haki Helsingistä täyden pistepotin ja Pelicans paketoi kotihallissaan HPK:n jo ensimmäisessä erässä. Toki HPK:n maalilla pelasi eilen Karjalainen ja tänään taas maalilla totuttuun tapaan torjuu Larmi. HIFK vastaavasti passittaa maaliin Markus Ruusun, joka kolmessa edellisessä pelissä on päästänyt kahdeksan maalia ja kaikki ottelut ovat päättyneet tappioon.

HPK vahvistui Niclas Luceniuksella ja mies onkin ollut pirteä kentillä. Kahteen ensimmäiseen peliin merkkautetut tehot 0+2. Kerhon ruuti ei tällä kaudella ole ollut kuivaa. Joukkue on tehnyt vain 55 maalia 22 otteluun, mutta se ei ole päästänytkään kuin 51 maalia. Se on Liigassa kärkipäätä.

HIFKin maalinteko on tällä hetkellä todella hankalaa ja varsinkin Emil Larmin ohittamisesta ei tule helppoa. Ottelusta voi povata todella vähämaalista, mutta lähes kahden kerroin kotijoukkueen voitosta kuulostaa kovin maukkaalta.

Joukkueet kohtasivat kahdesti alkukaudesta. Ensimmäisen HIFK vei nimiinsä 6-2, mutta toisen HPK nappasi tyylipuhtaasti 0-4 takataskuunsa. Vaikka Kerhollakin parannettavaa löytyy, on se ollut todella hyvä kotihallissaan tällä kaudella.