SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
NFL logo
  • Toimitus

Houston Texans – Tennessee Titans: Huipputärkeä divisioonaottelu

julkaistu: 26.11.2018 19:09

Maanantaiyön ottelussa on luvassa huipputärkeä divisioonaottelu. Houston Texans johtaa tällä hetkellä AFC Southia 7-3 recordilla. Divisioonan toisena majailee Indianapolis Colts 6-5 recordilla ja tämän päivän vieraat vastaavasti omaavat 5-5 recordin. Vierasjoukkueen voitto siis avaisi taas kerran divisioonan playoff-taistelun täysin, kun jäljellä on enää viisi viikkoa pelejä.

Houstonin alkukausi näytti jo siltä, että joukkue voi kovin aikaisessa vaiheessa haudata playoff-unelmansa. Toisin kuitenkin kävi, sillä kotijoukkue lähtee seitsemän ottelun voittoputkessa tähän otteluun. Varsinkin Houstonin puolustus on ollut järkyttävän kovassa iskussa edelliset pelit. Houston on AFC:n kolmanneksi vähiten pisteitä päästänyt joukkue. Vain Tennessee titans ja Baltimore Ravens ovat päästäneet vähemmän pisteitä.

Titansin kausi on ollut loukkaantumisten runtelema ja tästää syystä joukkue onkin ailahdellut suuresti pelistä toiseen. Kaksi viikkoa sitten se voitti New England Patriotsin peräti 34-10, mutta heti seuraavalla viikolla romahti 38-10 tappioon divisioonavastustaja Coltsia vastaan.

Kummallakaan merkittäviä uusia poissaoloja ei ole. Houstonilla on IR-listalla kuitenkin Will Fullerin tasoinen WR, sekä injury reportissa vielä pari kysymysmerkkiä. Pääsääntöisesti suurempia poissaoloja ei ole.

Vaikka molemmat omaavat hyvän puolustuksen ja heitä vastaan tehdään vähän pisteitä, on ottelun linja raahattu todella alas. Tänä vuonna olemme nähneet maanantain otteluissa suuriakin pistemääriä ja nyt ottelusta ei todellakaan puutu panosta. Kummankin puolustus on sen tasoinen, ettei olisi suuri ihme jos jomman kumman puolustus onnistuisi pisteitä tekemään.

Vastaavasti tämä kaksikko on myös tehnyt tuhojaan toisiaan vastaan. Viime vuosina kotijoukkue on ollut voittaja. Texans on viimeisessä kolmessa kotiottelussaan tehnyt peräti 78 pistettä. Varsinkin Miamia vastaan Houston teki kummallisen paljon pisteitä. Kovin moni joukkue ei ole takontu yli 40 pistettä tauluun Dolphinsia vastaan.

Kumpikin joukkue pystyy tässä menemään yli 20 pisteen ja tähän luotammekin. Kunhan Titans saa taululle vähintään 17 pistettä, ei kotijoukkueen tarvitse tehdä kuin 26 pistettä taululle ja over on takataskussa.