SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
NFL logo
  • Toimitus

Houston Texans – Indianapolis Colts: Tiukka divarivääntö luvassa

julkaistu: 09.12.2018 15:52

Tässä ottelussa ovat panokset kohdallaan. Coltsin on pakko voittaa, jotta se pystyisi pysymään vielä playoff-taistossa mukana. Vastassa on kuitenkin rakas divisioonavastustaja, joka on tällä hetkellä järkyttävässä liidossa.

Houston aloitti kautensa kolmella tappiolla, mutta nyt joukkue on voittanut yhdeksän edellistä ottelua putkeen. Kymmenes voitto ei ole kaukana, sillä Colts oli aivan totaalista jätettä viime viikolla. Jacksonville Jaguars nollasi kotonaan Coltsin ja ottelu päättyi tennislukemin 6-0.

Coltsilla on järkyttävä määrä loukkaantumisia ja tämä näki viime viikolla. Tänään varmasti ulkona ovat TE Alie-Cox, WR Inman, C Kelly ja S Mitchell. Houston näyttää tällä hetkellä karkaavan divisioonan voittoon, mutta tappioita sen ei sovi enää ottaa.

Houstonilla on varsinkin puolustus pelannut todella loistavan kauden ja joukkue onkin päästänyt toiseksi vähiten pisteitä koko AFC:ssa. Jos Jaguars pystyi nollaamaan Coltsin, ei loukkaantumisten runtelema joukkue tänään divisioonavastustajaa vastaan pisteillä juhli.

Overin linja on tuupattu peräti 49,5 pisteeseen ja se on yksinkertaisesti aivan liian paljon. Vaikka kauden ensimmäisessä pelissä taottiinkin 71 pistettä, ei sellaista hurlumhei-pallottelua tulla tänään todellakaan näkemään. Nyt panokset ovat kovat ja peli pysyy tarkkana. Tästä syystä under on todella hyvä valinta lapulle.