SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Houston Rockets – Indiana Pacers: Hyökkäyspään murheita Texasissa
  • Toimitus

Houston Rockets – Indiana Pacers: Hyökkäyspään murheita Texasissa

julkaistu: 11.11.2018 18:45

Isänpäivän jälkeisenä yönä Texasin suuresta avaruuskeskuksesta tunnetussa Houstonissa kohtaavat kotijoukkue Rockets ja Indiana Pacers. Viime kaudella läntisen konferenssin voittanut Rockets on ollut melkoisissa vaikeuksissa.

Puolustavia pelaajia kesällä menettänyt Rockets on hieman yllättäen epäonnistunut myös hyökkäyspäässä. Rockets on jäänyt neljässä viimeisessä pelissään alle sataan pisteeseen, joista kahdessa viimeisessä jopa alle yhdeksäänkymmeneen.

Poissa kotijoukkueelta on romuluinen brasilialainen sentteriä pelaava Nene, Brandon Knight, sekä kymmenen kertaa tähdistöottelussa pelannut 34-vuotias Carmelo Anthony.

Anthonyn poissaolo saattaa kääntyä Rocketsille eduksi, sillä kovana pistelinkona takavuosina tunnettu kolmospaikan mies on osunut kuluvalla kaudella vain 40,3% tarkkuudella koriin. Puolustuspään vastuut eivät ole koskaan ”Melo” lempinimeä kantavan miehen vahvuuksiin kuuluneet. Yhdysvaltalainen urheilumedia ESPN uutisoi Rocketsin ja Anthonyn neuvottelevan miehen tulevasta roolista joukkueessa.

Viime kaudella MVP-pystin pokannut James Hardenin pistekeskiarvo on jälleen kärkikymmenikössä, mutta tämä ei kivikovassa läntisessä konfrensissa pitkälle kanna.

Myöskään vierasjoukkue Pacers ei viime otteluissaan ole pisteillä juhlinut. Viimeisessä neljässä ottelussa sata pistettä on ylittynyt kahdesti. Kakkospaikan tähtipelaaja Victor Oladipo on ainoa pelaaja, joka on ylittänyt viimeisessä viidessä pelissä 20 pistettä.

Erittäin tehokkaasti minuuttinsa käyttänyt peloton liettualainen Domantas Sabonis ei todennäköisesti pelaa Miami Heatia vastaan nyrjähtäneen nilkan takia.

Joukkueet kohtasivat viime maanantaina Indianapolisissa Rocketsin 94-98 voittoon päättyneessä ottelussa ja ottaen huomioon molempien joukkueiden ongelmat hyökkäyspäässä over/underiin tarjottu 207,5 alitus kannattaa napata kiinni.