SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Hittisekoilu Fall Guys saa 50 000 dollarin e-urheiluturnauksen
  • Niko
    Nikkilä

Hittisekoilu Fall Guys saa 50 000 dollarin e-urheiluturnauksen

julkaistu: 24.08.2020 10:00

Mediatonicin kehittämä, battle royalien suuria pelaajamääriä ja party-pelien sekoilua yhdistävä Fall Guys: Ultimate Knockout on noussut tämän hetken kuumimmaksi hittipeliksi. Pelissä kymmenien pelaajien tehtävänä on selvitä hulluttelevien esteratojen lävitse kenttä kentän jälkeen, kunnes jäljellä on enää vain yksi voittaja. Meininki muisuttaa Ninja Warrior ja Hullut Japanilaiset -kaltaisten tv-ohjelmien yhdistelmää.

Nyt peli on saanut myös ensimmäisen e-urheiluturnauksessa. Kyseessä on striimaajatähtiä toisiaan vastaan asettava TwitchRivals -turnaus. Se järjestetään torstaina 27.8. klo 03:00 Suomen aikaa, ja sen palkintopotti on yhteensä 50 000 dollaria.

Turnaukseen ottaa osaa 80 Twitch-striimaajaa, jotka ottelevat neljän hengen joukkueissa. Pelaajien suoritus pisteytetään sen mukaan, kuinka pitkälle he selviytyvät kussakin pelisessiossa.

Vaikka turnaus onkin varsin vaikuttava, ei pelille sen sattumanvaraisen ja kaaoottisen luonteen vuoksi todennäkoisesti olla luomassa vakavasti otettavaa e-urheiluskeneä. Turnauksen tarkoituksena onkin toimia hauskana viihteenä ja markkinointivälineenä. Mutta toisaalta, eihän kaikkea tarvitsekaan ottaa niin tosissaan.

Lähde: Twitch Kuvalähde: PlayStation