SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Hittipeli Apex Legends hakkeroitiin viikonloppuna – taustalla yllättävä syy
  • Kaapo
    Martinmäki

Hittipeli Apex Legends hakkeroitiin viikonloppuna – taustalla yllättävä syy

julkaistu: 07.07.2021 18:30

Useat Apex Legends -hittipelin pelaajat saivat sunnuntaina ottelun päättymisen jälkeen oudon viestin, jossa lukee “Visit and repost savetitanfall.com”, joka ohjaa pelaajat ilmoituksessa mainitulle verkkosivulle. Viesti ei ole lähtöisin Apex Legendsin kehittäjältä Respawnilta, vaan hakkeri on päässyt käsiksi itse peliin.

Pelin päättymisen jälkeisen ilmoituksen lisäksi hakkeri on lisännyt peliin “SAVETITANFALL.COM” pelimoodin kuvauksella “TF1 is being attacked, so is Apex”. Pelaajien on pakko pelata kyseistä pelimoodia, sillä hakkeri on estänyt muiden pelimoodien käyttämisen.

Hakkerin tavoitteena on pelastaa Respawnin vuonna 2014 kehittämä Titanfall 1 -peli. Titanfall 1 on ollut pelikelvoton tietokoneella DDoS-hyökkäysten takia jo kolme vuotta ja Respawnille on ilmoitettu ongelmasta lukuisia kertoja. Respawn lupasi pyrkiä korjaamaan ongelman jo kauan sitten, mutta ongelmaa ei ole vieläkään ratkaistu.

Respawn ilmoitti sunnuntai-iltana Twitterissä tutkivansa Apex Legendsin hakkerointia. Yhtiön mukaan hakkeri ei ole päässyt käsiksi pelin käyttäjien yksityistietoihin.

Lähde: The Verge
Kuva: EA

Tuoreimmat uutiset: