SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Historian suurin comeback! Hait antoivat CS:GO-legendoille kyytiä
  • Juuso
    Syngelmä

Historian suurin comeback! Hait antoivat CS:GO-legendoille kyytiä

julkaistu: 14.03.2022 15:37

Brasilialaiset joukkueet Imperial ja Sharks kohtasivat eilen FiReLEAGUE Latin Power Spring 2022 -turnauksen loppuottelussa. Turnauksen voittaja eteni BLAST Premier Spring Showdown 2022 North America -turnaukseen, jossa kahdeksan Pohjois- ja Etelä-Amerikan joukkuetta kamppailee paikasta BLAST-kevätfinaaleihin.

Imperialissa pelaa esimerkiksi kolme major-voittajaa, Fernando “fer” Alvarenga, Gabriel “FalleN” Toledo ja Lincoln “fnx” Lau. Sharksin pelaajat ovat selvästi tuntemattomampia.

Nopea 2–0 voitto kääntyi historian suurimpaan comebackiin

Finaali pelattiin “paras kolmesta” -periaatteella. Pelattavaksi kartoiksi valikoituivat Inferno (Imperial), Dust2 (Sharks) ja Mirage.

Ensimmäinen kartta päättyi Imperialin 16–10 voittoon. Seuraava kartta (Dust2) alkoi Imperialin dominoivalla CT-puoliskolla, kun major-voittajat johtivat toista karttaa avauspuoliskon jälkeen 13–2.

Toisella puoliskolla Imperial voitti vielä toisen pistoolikierroksen, jolloin kierrosero kasvoi jo 14–2:een. Imperial sai kartta- ja ottelupallon tilanteessa 15–4.

Uskomatonta mutta totta, Sharks nousi kartassa tasoihin ja vei ottelun kolmanteen karttaan voittamalla toisen kartan suoraan ensimmäisellä jatkoajalla 19–15. Sharks voitti siis 15 kierrosta peräkkäin tilanteessa, jossa se oli selkä seinää vasten.

Historian suurimmasta comebackista hurmioituneena Sharks voitti kolmannen ja ratkaisevan kartan (Mirage) niukasti 16–14. Voiton myötä Sharks etenee taistelemaan finaalipaikasta BLAST-kevätfinaaleihin yhdessä FURIAn, GODSENTin, Complexityn, MIBR:n, Liquidin ja Evil Geniusesin kanssa. Lisäksi turnaukseen pääse Ace North American Masters Spring -turnauksen voittaja, joka ei vielä ole tiedossa.

Lähde: HLTV | Kuva: sharksesportsgg