SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
HIFK – TPS: Pilaako Musta surma isäntien juhlat ja karistaa apinan selästään?
  • Toimitus

HIFK – TPS: Pilaako Musta surma isäntien juhlat ja karistaa apinan selästään?

julkaistu: 11.10.2018 13:46

Nordiksella liigaseiska HIFK saa vastaansa liigakakkosen TPS:n. Isäntien kapteenille Lennart Petrellille ottelu on samalla 500:s liigaottelu.

Molempien joukkueiden viikko on kulunut ristiriitaisissa tunnelmissa CHL-pelien parissa. IFK otti kotiaskissa lukua Skellefteålta 1-5.

Stadilaisten jatkopaikka edellyttäisi vierasvoittoa Skellefteåsta ensi viikolla ja vastaavasti Bolzanon konttaamista puolalaista Tychya vastaan Italiassa. Äärimmäisen epätodennäköinen skenaario siis on tiedossa.

TPS kukisti viikolla kotonaan valkovenäläisen Yunost Minskin 3-1, mutta oli selvää jo ennen peliä, ettei turkulaisilla ollut enää mitään asiaa pudotuspelien ihmeelliseen maailmaan CHL:ssä.

Ensi viikolla TPS:llä on kuitenkin edessään eksoottinen matka Minskiin pelaamaan alkulohkon päätösottelunsa kunniakkaasti läpi, kun se on otteluohjelmaan merkattu.

Ilari Filppula tekee maalin @4.80

» pelaa kohdetta leovegasilla

IFK aloitti Liigan viidellä voitolla, otti sitten nokkiinsa kolmesti peräkkäin, kunnes onnistui taas edellisellä liigakierroksella palaamaan voittojen tielle kukistettuaan Jukurit niukasti kotonaan Nordiksella.

TPS on puolestaan voittanut seitsemän kymmenestä liigaottelustaan eikä syyttä ole keikkunut pitkin alkukautta Liigan kärkikaksikossa.

HIFK pelaa muuten samalla permanentilla tänään millä se duunasi Skellefteåta vastaan, paitsi Markus Kankaanperä ottaa Elias Ulanderin paikan Ville Varakkaan vierellä kolmospakkiparissa.

TPS:llä palaavat taas askiin minskiläisiä vastaan huilanneet Petteri Wirtanen ja Kaapo Kakko, jotka ottavat paikkansa turkulaisten ykkösvitjassa Ilari Filppulan rinnalla. Kaksikko pelasi myös edellisessä liigapelissä SaiPaa vastaan normaalisti ykkösessä.

Minskiä vastaan uurastanut Henrik Haukeland tekee tänään tilaa Rasmus Tirroselle, joka palaa turkulaisten maalinsuulle.

Rolle-setä luottaa siihen, että TPS jatkaa vahvoja otteitaan ja ottaa revanssin stadilaisista, jotka voittivat viime kaudella kaikki joukkueiden viisi kohtaamista.