SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
HIFK – KooKoo: Joko nyt nähdään vähämaalinen ottelu?
  • Toimitus

HIFK – KooKoo: Joko nyt nähdään vähämaalinen ottelu?

julkaistu: 26.09.2018 14:30

HIFK ja KooKoo iskevät tänään Nordiksella yhteen ja pelistä ei ainakaan vauhtia tai maaleja puutu. Joukkueiden pelejä ei ole kehdannut kehua missään tapauksessa tylsäksi, sillä sellaisia maalikimaroita on nähty. HIFKin neljässä ottelussa on nähty peräti 31 maalia ja KooKoon viidessä 43 maalia. Varsinkin KooKoon peleissä on saanut miettiä, että miten maalivahdit saavat yöllä unta, kun ei edes silmiä saa kiinni.

Vaikka HIFK on voittanut kaikki ottelunsa tällä kaudella, on niistä kolme tullut vasta virallisen peliajan jälkeen. KooKoo vastaavasti on napannut kaksi kolmen pisteen voittoa ja yhden pisteen Saipalta kauden avauksessa. Varsinkin vieraissa KooKoo on ollut vahvasti yössä ja omissa onkin soinut kahdessa ottelussa peräti 13 kertaa. Juha Järvenpäälle ei siis todellakaan ole helppo ilta tiedossa KooKoo-maalilla.

Vaan eipä Atte Engreninkään otteista tällä kaudella voi kovin paljoa positiivista sanoa. Kolmessa ottelussa yhdeksän päästettyä maalia ja vaatimaton 83,33% torjuntaprosentti. Tokihan HIFK on pelannut niinkin tasokkaita joukkueita vastaan kuin Sport ja Jukurit. Engreniltä on tänään turha nollapeliä odottaa, sillä KooKoo on takonut 21 kertaa limpun vastustajan verkkoon. Eli siis keskimäärin yli neljä kertaa ottelussa.

Illalta on esitiedoilla odotettavissa vauhdikasta coast-to-coast -kiekkoa ja paljon maaleja. Jossain vaiheessa näidenkin maalivahtien on päästävä jonkinlaiselle tasolla, mutta se tuskin on tänään.