SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
HIFK – Kärpät: Bounce back tulossa?
  • Toimitus

HIFK – Kärpät: Bounce back tulossa?

julkaistu: 24.11.2018 12:04

HIFK ja Kärpät ottavat yhteen toistamiseen vajaan vuorokauden sisällä! Eilen seitsemän pelin tappioputkensa katkaisseet stadilaiset pistivät maailmankirjat sekaisin ja voittivat liigakärjen 6-5 Raksilassa oltuaan peliä tappiolla pahimmillaan jo 0-3 ja 1-4(!).

Oululaisten saatua eiliseen peliin superalun karattuaan kolmen maalin karkumatkalle jo avauserän päätösminuutilla, tuskin kukaan uskoi lehden vielä kääntyvän. Niin vain kuitenkin kävi.Erik Thorellin pukukoppimaali ja illan ensimmäinen vain seitsemän sekuntia ennen avauserän päättymistä oli alkusoittoa mitä tuleman piti.

Vaikka Aleksi Heponiemi vei isännät vielä 4-1 johtoon, tuli IFK kahdeksassa minuutissa tasoihin Iikka Kangasniemen kahdella ja 17-vuotiaan Anton Lundellin yhdellä ylivoimakaapilla.

Vaikka Heponiemi vei isännät vielä toisen erän päätteeksi uudelleen johtoon, oli ilta lopulta stadilaisten, kun se punnersi päätöserässä väkisin ohi Thorellin toisella ja Tommi Santalan voittomaalilla, jota tiirailtiin vielä pitkään videolta!

Kärpille kahdeksan ottelun voittoputken katkeaminen oli tuskin kynnyskysymys, korkeintaan voi puhua kauneusvirheestä. Se on tukevasti yhä sarjajohdossa kahdeksan pisteen erolla toisena olevaan TPS:ään. Näitä vain sattuu välillä.

Lähinnä hämmästytti Kärppien päästettyjen maalien määrä. Se ei kovin usein ole tällä kaudella päästänyt liigassa maaleja vastaavalla tykityksellä.

Rolle-setä luottaa siihen, että vahvana ja erittäin kurinalaisena joukkueena Kärpät ottaa tänään bounce backin Nordiksella kuitaten eilisen tappion ja that’s it!