SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
HIFK – HPK: Jääkö Kerho Tähtirintojen jalkoihin Nordiksella?
  • Toimitus

HIFK – HPK: Jääkö Kerho Tähtirintojen jalkoihin Nordiksella?

julkaistu: 03.12.2019 15:00

Nordiksella kohtaavat Liigan neljäntenä oleva HIFK ja Kerho, joka löytyy Liigasta tällä hetkellä kuudennelta sijalta.

Molemmille härkäviikko tietää kolmea ottelua. Stadilaiset saavat torstaina kotiluolaansa Ilveksen ja piipahtavat lauantaina revanssinnälkäisen Kärppien vieraana Raksilassa. Kerho pelaa kaksi seuraavaa ottelua kotiaskissaan, kun se isännöi ensin torstaina TPS:ää ja sitten lauantaina Tapparaa.

HIFK otti kahdessa edellisessä pelissään kaksi makoisaa päänahkaa, kun se kaatoi viime viikonvaihteessa peräkkäisinä päivinä Liigan molemmat kärkijoukkueet Kärppien (2-0) ja Tapparan (4-1) mentyä katolleen.

Jarno Pikkaraisen suojatit ovat voittaneet kahdeksassa päivässä neljä viidestä ottelustaan ja noissa kaikissa voittopeleissä Tähtirintojen maalia on vartioinut Frans Tuohimaa, joka nappasi 63/64 kutia kiinni kahta kärkijoukkuetta vastaan. Atte Engren torjui HIFK:n maalissa joukkueen sukellettua Jukureita (1-3) vastaan Nordiksella viime viikon kolmannessa ottelussa.

Kaiken huipuksi HIFK nappasi viikonvaihteessa kultakalan rosteriinsa, kun Kärpissä viime kaudella Liigan pistepörssissä toiseksi sijoittunut Ville Leskinen tarttui sen katiskaan lähtöpassit SHL:n Färjestadista saatuaan.

Leskistä ei tänään nähdä vielä Tähtirintojen paidassa Nordiksella. Tuohimaa jatkaa sen sijaan jälleen isäntien tolppien välissä. Nelosen keskellä ottaa Thomas Nykopp Juho Keräsen paikan, joka siirtyy ketjun oikealle kaistalle.

Vielä tämän kauden ajan Kerhoa luotsaava Antti Pennanen piiskuroi mestaruutta puolustavan HPK:n viikonvaihteessa kahteen peräkkäisten päivien voittoon Pelicansista, kun Pussileuat kaatuivat ensin Isku Areenassa 6-1 perjantaina ja päivää myöhemmin Rinkelinmäellä 2-1. Muutamaa päivää aiemmin KalPa kävi hakemassa pinnat Kerholta 2-1.

Pennanen istuttaa tänään Kerhon maalinsuulle Rasmus Reijolan, joka korvaa siellä kahdeksassa edellisessä pelissä torjuneen Joona Voutilaisen. Muilta osin Kerhon rosteri säilyy ennallaan.

Joukkueet ovat kohdanneet kahdesti syyskuussa, jolloin molemmat voittivat toisensa peräkkäisinä päivinä vierasaskeissa. Tänään tuskin Kerhosta on tuota temppuaan toistamaan, vaan se on korkeintaan kiusaajan roolissa.