SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Hermeettistä! Pelaajatcom ja autoliike MPS Motors yhteistyöhön – Katso mitä on luvassa
  • Toimitus

Hermeettistä! Pelaajatcom ja autoliike MPS Motors yhteistyöhön – Katso mitä on luvassa

julkaistu: 16.09.2022 19:41

Pelaajatcom ja autoliike MPS Motors ovat ryhtyneet yhteistyöhön. MPS Motors on yrittäjä Mika Sissosen vuonna 2011 perustama jyväskyläläinen autoliike. Yritys on suunnattu autoilijalle, joka kaipaa automobiilin hankinnassa ensiluokkaista kokonaisuutta palvelusta aina tuotteiden laatuun.

Katso lisää autoja Instagramissa täältä: @mps_motors

 

– Asiakaskunta on meillä koko Suomi. Valikoima painottuu premium-autoihin ja -merkkeihin, mutta on meillä valikoimassa myös edullisia autoja. Kallein taitaa tällä hetkellä olla Porche 911 GT3 ja edullisin Pösö 3008. Kaikkea löytyy, Sissonen jakaa.

Premium-autoa ostaessa sijoittaa toimivaan autoon pitkäksi aikaa. Sissonen muistuttaa, että nykyään uudemmissa autoissa on lisäksi paremmat päästövaatimukset ja enemmän valikoimaa hybridi- ja täyssähkökategorioissa.

– Sen säästää käyttökuluissa vähän kalliimmassa autossa, mikä menee vanhoissa autoissa ylläpitoon ja korjaamiseen.

Toimitusjohtajan oma auto on Porche 911 Turbo. Liikkeessä on kuitenkin eräs valioyksilö, joka on kiinnittänyt tuhansia autoja myyneen yrittäjän huomion erityisellä tavalla.

– Suosikkiauto liikkeessä on tällä hetkellä BMW 1M. Se on Suomessa harvinainen – hauska auto, tuleva klassikko.

Jos autoilu ei ole tuttua tai kortti häämöttää vasta tulevaisuudessa, tarjoaa MPS Motors hyvät eväät skeneen tutustumisen suhteen.

– Kannattaa rohkeasti tutustua vaikka aluksi meidän nettisivuihin, ja siellä selailla erilaisia autoja ja niiden ominaisuuksia. MPS Motorsilla on myös aktiivinen Instagram-tili, missä autoja pääsee ihastelemaan (@mps_motors).

Olvari kysymässä lupaa uuden (uusien) autojen ostamiseen.

 

Yhteistyön myötä Pelaajatcom ja MPS Motors tulevat luomaan hermeettistä sisältöä Pelaajatcomin eri kanaville: luvassa tulee olemaan autoihin tutustumista, viihdettä ja arvontoja. Seuraa siis someissa ja sivustoilla tarkkaan mitä tapahtuu.

Pelaajatcomin lailla, myös MPS Motors on yhteistyöstä mielissään.

– Haluamme olla e-urheilussa autoliike, joka tekee skenessä markkinointia asiaankuuluvasti kaikille seuraajille, Sissonen päättää.