SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Heitti kollegoita frisbeellä – CS:GO-suosikkiselostajan potkuista lisätietoa
  • Juuso
    Syngelmä

Heitti kollegoita frisbeellä – CS:GO-suosikkiselostajan potkuista lisätietoa

julkaistu: 13.11.2022 15:13

Uutisoimme aiemmin tässä kuussa CS-selostaja Matthew “Sadokist” Trivettin saamista potkuista. Sadokist ajautui päihtyneenä tappeluun pelaajahotellissa brasilialaiskollegoiden kanssa. Tapahtumien johdosta hän sai potkut Rio de Janeiron CS:GO-majoreiden selostustehtävistä.

Lue lisää: Suosikkiselostajalle potkut CS:GO-majoreilta

Uutissivusto Jaxonin mukaan Sadokist heitti suutuspäissään brasilialaista kollegaansa frisbee-kiekolla, joka eskaloi tilanteen. Tapahtumasarjan lopuksi Sadokist hakkasi TV:n rikki. Turvamiehet veivät Sadokistin omaan huoneeseensa, jossa hänen käskettiin poistua hotellista.

Sadokist kommentoi tapahtumia torstaina Twitterissä. Viestinsä perusteella hän ei tunnu kantavan kaunaa tai olevan pahoillaan.

– Ei ole syytä olla pahoillaan. En vaivautunut korjaamaan uutisia tai artikkeleja aiheeseen liittyen, koska siirryn mielelläni eteenpäin. Tämä on yksityinen ongelma, joten sovimme yhdessä ESL:n kanssa pitävämme sen sellaisena, Sadokist kirjoittaa.

Tulevaisuudestaan Sadokist on epävarma. Selostamisen lisäksi hänellä on toinen intohimo, alamäkipyöräily, josta hän on twiitannut videoita Twitter-tilillään.

Lähteet: Jaxon, Sadokist | Kuva: Sadokist