SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Hearthstonessa uudistusten vuosi – Tiedossa uusi hahmoluokka, pelimuoto ja paljon muuta
  • Aleksi
    Majander

Hearthstonessa uudistusten vuosi – Tiedossa uusi hahmoluokka, pelimuoto ja paljon muuta

julkaistu: 19.03.2020 18:00

Blizzard julkaisi tiistaina jättimäisen infopaketin Hearthstonen tulevaisuudesta. Puolentoista tunnin suorassa lähetyksessä kehittäjät esittelivät uuden hahmoluokan, muutokset vanhoihin kortteihin, helpotusta ilmaispelaajille ja suunnitelman loppuvuoden julkaisuille.

Demon Hunter on Hearthstonen uusin hahmoluokka

Julkaistuista uudistuksista suurin oli ehdottomasti tuore hahmoluokka Demon Hunter. Pelissä ei ole nähty uutta hahmoluokkaa koko seitsemän vuoden historian aikana. Demon Hunter eroaa edeltäjistään siten, että sen hahmokyky maksaa vain yhden manan, mutta muistuttaa pelityyliltään Warlockin ja Roguen sekoitusta.

Demon Hunter julkaistaan ilmaiseksi kaikille pelaajille 2. huhtikuuta. Julkaisussa pelaajat saavat hahmoluokan, 30 ilmaista korttia sekä valmiin pakan, joka on suunniteltu hahmolle. Lisää hahmoluokan kortteja on tiedossa 7.4. julkaistavassa Ashes of Outlands lisäosassa.

Demon Hunterin peruskortit ja tarkat tiedot löydät täältä.

Lisäosa vastaa moniin pelaajien rukouksiin

Monille julkistuksen tärkein uudistus on kuitenkin uudistus pelissä ostettaviin korttipakkoihin. Jatkossa viisi satunnaista korttia sisältävistä pakoista ei voi saada ylimääräisiä kopioita ennenkuin omistaa kaikki vastaavan harvinaisuuden kortit. Ennen kyseinen suoja koski vain harvinaisimpia kortteja. Uudistus tekee korttien keräämisestä huomattavasti halvempaa ja uusien korttien avaamisesta mielekkäämpää.

Uudistusta on tiedossa myös pelin kilpaladderiin. Vanhan 25 rankin sijaan pelaajien edistystä näytetään jatkossa perinteisemmällä jaottelulla pronssista diamondin kautta legendiin.

Pelaajille on tiedossa myös reilumpia otteluita, sillä jatkossa vastustaja määräytyy sijoituksen sijaan piilotetun MMR-tason mukaan. Uuteen kilpaladderiin tutustuminen kannattaa, sillä pelaajille luvataan palkintoja jokaiselta uudelta tasolta.

Kopiosuojasta ja kilpaladderista voi lukea enemmän täältä.

Blizzard lupaa suuria uutuuksia läpi vuoden

Tiedotteessa annettiin myös ensimmäistä kertaa roadmap, jossa kehittäjät kertoivat tulevista uudistuksista. Tänäkin vuonna tiedossa on yhteensä kolme lisäosaa ja jokaisen aikana luvataan tapahtuma, josta on tiedossa palkintoja ja pelattavaa.

Tämän lisäksi toisen lisäosan mukana saadaan viimein uusi pelimuoto, jonka kehittäjät lupaavat käyttävän pelaajien omia kortteja ja olevan noin areenan tasoinen laajudessaan. Viimeisen lisäosan myötä peli saa myös vihdoin päivityksen progressio-järjestelmään ja peliin lisätään saavutukset, joita pelaajat voivat tavoitella.

Roadmap lupaa myös neljä uutuutta, joiden sisältöä Blizzard ei vielä paljasta.

Lähde: Hearthpwn

Artikkelikuva: Blizzard