SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Hearthstonen MM-kisoihin kumma sääntö – uusinta hahmoluokkaa ei saa bannata
  • Aleksi
    Majander

Hearthstonen MM-kisoihin kumma sääntö – uusinta hahmoluokkaa ei saa bannata

julkaistu: 14.12.2022 13:31

Hearthstonen tämän vuoden MM-kisat pelataan markkinointi edellä, kun pelin uusinta hahmoluokkaa ei saa kilpailussa bannata. Puolen miljoonan dollarin turnaus pelataan viikonloppuna ja 16 kilpailijan joukosta löytyy myös suomalainen Habugabu.

Hearthstonen Esports-kiertue on aina ollut vahvasti osana pelin markkinointia. Jo vuosien ajan Blizzard on ajoittanut pelin suurimmat turnaukset niin, että ne pelataan vain muutamia viikkoja uusien julkaisujen jälkeen, jotta turnauslähetyksissä nähtäisiin varmasti uusia kortteja.

Nyt kuitenkin markkinointi on viety uudelle tasolle, sillä tulevan viikonlopun MM-kisoissa pelaajat eivät saa bannata Death Knight -pakkaa vastustajaltaan, mikäli tämä sellaisen tuo. Tällä hetkellä hahmoluokka näyttää niin heikolta, että sitä tuskin nähdään juurikaan turnauksessa, sillä se on statistiikkojen mukaan pelin toiseksi heikoin, mutta jo pelkästään tieto siitä, että Blizzard on valmis muuttamaan sääntöjä markkinoidakseen uutta sisältöä on saanut kilpailijat huolestumaan.

Hearthstonen MM-kisat pelataan tänä viikonloppuna perjantaista sunnuntaihin. Turnaus alkaa 16 pelaajan lohkovaiheella, josta kahdeksan parasta jatkaa pudotuspeleihin. Lopulta sunnuntaina kruunataan uusi maailmanmestari, joka kuittaa tittelin lisäksi 100 000 dollaria. Tänä vuonna turnausta kannattaa jännittää, sillä mukana on ensimmäistä kertaa suomalainen pelaaja, Harri “Habugabu” Jalovaara.

Ottelut alkavat perjantaina 10:00 Suomen aikaa ja niitä voi seurata Hearthstonen Youtube-kanavalla.

Kuva: Blizzard Entertainment