SEURAA MEITÄ:
×

HEARTHSTONE

ETUSIVU / HEARTHSTONE
Uusi päivitys tasapainottaa Hearthstonea ja tuo uuden yksinpelikampanjan
  • Aleksi
    Majander

Uusi päivitys tasapainottaa Hearthstonea ja tuo uuden yksinpelikampanjan

julkaistu: 14.09.2019 09:00

Hearthstone-pelin uusin päivitys julkaistiin tällä viikolla ja se toi mukanaan odotetun “nerffin” peliä hallitsevaan Control Warrior -pakkaan.

Päivityksen tärkein muutos koskee discover-mekaniikkaa, joka antaa pelaajan valita yhden kolmesta kortista. Ennen päivitystä korteilla oli yli kaksinkertainen mahdollisuus olla oman hahmoluokan kortteja, mutta jatkossa tarjottavat kortit ovat täysin sattumanvaraisia.

Muutos osuu selkeästi Control Warrioriin, jolla on selkeästi eniten vahvoja discover-kortteja. Tätä ennen Warrioria yritettiin jo hillitä lisäämällä Dr. Boom the Mad Geniuksen hintaa, mikä ei vielä poistanut pakkaa pelin kärkilistoilta.

Toinen tärkeä muutos koskee Elise the Enlightened korttia, joka jatkossa kopioi kädessä olevat kortit vasemmalta oikealle satunnaisten sijaan. Muutos saattaa kuulostaa pieneltä, mutta se mahdollistaa kortin käytön monipuolisissa pakoissa. Pelaajat voivat viimein vaikuttaa siihen, mitkä kortit kopioidaan käden ollessa lähellä täyttä.

Yksinpelipuolella lisättiin uusin yksinpelikampanja Tombs of Terror. Kampanja on jatkoa edellisen lisäosan Dalaran Heist -kampanjaan. Kampanjassa rakennetaan pakkoja, joihin saa valita kahden hahmoluokan kortteja, ja sen suorittamisella voi ansaita 16 korttipakkaa sekä pelinsisäistä kosmetiikkaa.

Kampanja koostuu viidestä vaiheesta, jotka julkaistaan kolmen viikon aikana. Sen voi ostaa joko pelin sisällä 2800 kullalla tai 20 eurolla. Ensimmäiset kaksi vaihetta aukeavat ensi keskiviikkona.

Tarkat tiedot uudesta yksinpelistä ja päivityksen muutoksista voi lukea Hearthstonen kotisivuilta.

Kuva: Hearthstone