SEURAA MEITÄ:
×

HEARTHSTONE

ETUSIVU / HEARTHSTONE
“Onnella on iso vaikutus onnistumiseen” – Suomalainen Habugabu kilpailee 10 000 dollarin HS Battlegrounds -turnauksessa.
  • Aleksi
    Majander

“Onnella on iso vaikutus onnistumiseen” – Suomalainen Habugabu kilpailee 10 000 dollarin HS Battlegrounds -turnauksessa.

julkaistu: 16.10.2020 09:30

Hearthstonen huippusuosittu auto battler -pelimuoto Battlegrounds sai uuden suurturnauksen kun 16 pelajaa kilpailee tänä viikonloppuna 10 000 dollarista.

EMEA Battlegrounds Cup on ensimmäinen on pelinkehittäjä Blizzardin järjestämä Battlegrounds turnaus, johon on kutsuttu suoratoistajien ja sisällöntuottajien lisäksi myös parhaiten sijoittuneet pelaajat pelin ranking-listalta.

Turnauksessa kahdeksan kärkipelaajaa muodostavat kutsupelaajien kanssa parit. Yksi kärkipelaajista on suomalainen Harri “Habugabu” Jalovaara, joka sijoittui karsintavaiheessa Euroopan seitsemänneksi. Parikseen Harri sai romanialaisen Dima “Rdu” Radun, joka tunnetaan paitsi Twitch -kanavastaan, myös pitkästä kilpaurasta Hearthstonen korkeimmalla tasolla.

Pelaajat.com tavoitti Habugabun eilen illalla ja tiedusteli pelaajalta mielipiteitä Battlegroundsista kilpapelinä ja odotuksia turnaukselta.

”Battlegrounds ei välttämättä sovellu pelimuotona turnauksiin, koska pelien varianssi on niin suuri. Odotan kuitenkin turnausta innolla ja aion yrittää parhaani. Vastassa on todella hyviä pelaajia, mutta kahdeksan tiimin turnauksessa on myös hyvät mahdollisuudet voittaa. Pelaajat saivat valita parinsa ja ehdotin Rdu:lle yhdessä pelaamista. Tapasimme aiemmin Masters Tour Bucharestissa sekä Arlingtonissa, eli olemme toisillemme jo ennestään tuttuja. Se voi koitua eduksemme, sillä ventovieraan kanssa kommunikaatio voi olla haastavampaa.” Kertoo Habugabu.

Turnaus alkaa tänään kello 19:00 A -lohkon otteluilla ja Habugabun pelejä pääsee seuraamaan huomenna kello 19:00 B -lohkossa. Turnauksen finaali pelataan sunnuntaina. Otteluita voi seurata suorana Hearthstonen Twitch -kanavalta.

Lähde: Reddit
Artikkelikuva: Hearthstone