SEURAA MEITÄ:
×

HEARTHSTONE

ETUSIVU / HEARTHSTONE
Hearthstonen päivitys rikkoi areenan ja suututti kilpapelaajat
  • Aleksi
    Majander

Hearthstonen päivitys rikkoi areenan ja suututti kilpapelaajat

julkaistu: 04.06.2019 16:14

Hearthstonen historiallinen korttipäivitys julkaistiin eilen illalla kun pelin kehittäjät paransivat kortteja ensimmäistä kertaa sitten pelin Beta-testin viisi vuotta sitten.

Päivitys ei onnistunut kommelluksitta, sillä pelaajat nopeasti huomasivat, että kaikki kortit eivät enää toimineet suositussa areena -pelimuodossa. Ongelma huomattiin heti pelaajien toimesta ja pelimuoto suljettiin muutama tunti myöhemmin. Blizzard ei ole vielä ilmoittanut koska pelimuoto avataan uudestaan.

Kilpapelaajien osalta päivityksen mukana saapui yllätysuutinen kun kauan odotettu Masters Bundle saapui kauppoihin. Paketti tuo vihdoin joukkorahoituksen Hearthstone turnauksiin. Malli on tunnettu muun muassa Valven Dota 2 pelistä, jonka The International on kerännyt yli 15 miljoonaa dollaria alle kuukaudessa.

Julkistus kuitenkin herätti kritiikkiä, sillä Blizzard päätti rajoittaa joukkorahoituksen 750 000 dollariin. Rahoitusmäärän rajoittaminen koettiin ahneena ja monet eivät ymmärtäneet tarvetta rajoituksille. Aiheesta käytiin ammattilaisten keskuudessa kiivasta keskustelua Twitterissä. Kritiikin summasi parhaiten Julien “Cydonia” Perrault joka totesi, että rahoituksen rajoittaminen vaikuttaa tavalta olla näyttämättä myyntinumeroita ja peitellä totuutta siitä kuinka paljon Blizzard kerää voittoa.

Lähde ja artikkelikuva: Blizzard