SEURAA MEITÄ:
×

HEARTHSTONE

ETUSIVU / HEARTHSTONE
Hearthstone-pelaajien raivo ei laannu – Kehittäjä joutui perumaan kyselytuokion
  • Aleksi
    Majander

Hearthstone-pelaajien raivo ei laannu – Kehittäjä joutui perumaan kyselytuokion

julkaistu: 30.11.2020 10:00

Hearthstonen uusinta lisäosaa on varjostanut pelaajien äänekäs kritiikki pelin uudistettua palkintorakennetta kohtaan. Peliä kehittävä Blizzard ehti jo kerran lisätä pelivaluuttaa palkintorakenteeseen kun ensimmäinen vyöry kritiikkiä täytti foorumit.

Muutosten julkistamisen jälkeen Blizzard julkisti kyselytuokion, jossa tarjottiin pelaajille apua korttien, pakkojen ja pelimuotojen kanssa. Yhtiö kuitenkin aliarvoi yleisönsä, sillä Twitter-ketju täyttyi nopeasti kysymyksistä ja valituksista jotka liittyivät vain uuteen palkintorakenteeseen. Useat käyttäjät halusivat myös tietää, miltä tuntuu työskennellä yritykselle, joka ei välitä asiakkaistaan.

Selvää on, että Blizzard ei ole valmis vastaamaan, sillä vain muutamia tunteja julkaisun jälkeen ketju kyselytunnista poistettiin, eikä mitään korvaavaa tapahtumaa ole julkistettu. Blizzardin hiljaisuus on saanut fanit kääntämään vihaansa myös tunnettujen suoratoistajien suuntaan.

Esimerkiksi Brian Kibler, joka tunnetaan Magic The Gatheringin Hall of Famesta ja on toiminut pitkään Hearthstonen parissa pelaajana, juontajana ja korttijulkistusten isäntänä on nyt fanien raivon alla. Kibler sanoi Twitterissä, ettei usko pelin kallistuneen merkittävästi, mikä riitti täyttämään hänen sähköpostinsa tulisella palautteella.

Artikkelikuva: Blizzard
Lähde ja kuvakaappaus: Invenglobal