SEURAA MEITÄ:
×

HEARTHSTONE

ETUSIVU / HEARTHSTONE
Hearthstone mukaan Autobattler-kilpaan – 200 000$ suurturnaus pelataan tänään
  • Aleksi
    Majander

Hearthstone mukaan Autobattler-kilpaan – 200 000$ suurturnaus pelataan tänään

julkaistu: 21.11.2019 10:30

Hearthstone Battlegrounds on Blizzardin aluevaltaus huippusuosittuun autobattler-genreen. Toisin kuin kilpailevissa peleissä, Battlegroundsissa rakennetaan moba-sankareiden sijaan mahdollisimman vahvaa Hearthstone-pöytää. Korttivalikoimassa on peruspelistä tuttuja kätyreitä ja varta vasten Battlegroundsia varten kehitettyjä kortteja.

Battlegrounds on ensimmäinen uusi pelimuoto Hearthstonessa sitten vuoden 2015, kun peliin lisättiin hupailupeli Tavern Brawl. Pelaajat ovat ottaneet Battlegroundsin ilolla vastaan, mikä näkyy myös Twitch-katsojien määrässä, joka on triplaantunut normaaliin verrattuna.

Pelimuodon ensimmäiseen turnaukseen kutsuttiin yhteensä 16 tunnettua pelaajaa ja sisällöntuottajaa pelin piiristä. Kutsutut muodostivat neljän hengen joukkueita, jotka ottavat toisistaan mittaa 200 000 dollarin palkintopotti kiikarissa.

Palkintopotin lisäksi Blizzard antoi pelaajille mahdollisuuden kannattaa lempipelaajiaan rekisteröitymällä osaksi joukkueita. Joukkueet ansaitsivat pisteitä jokaisesta kannattajien sijoituksesta neljän parhaan joukkoon ja voivat ansaita 25 000 dollaria mikäli kannattajat keräävät tarpeeksi pisteitä. Yhteensä rahaa on siis jaossa huimat 300 000 dollaria.

Turnaus alkaa kello 20:00 Suomen aikaa ja sitä voi seurata englanniksi selostettuna Hearthstonen Twitch-kanavalta. Tämän lisäksi jokaisen pelaajan etenemistä voi seurata heidän henkilökohtaisilta kanaviltaan.

Joukkueet ja lisätietoa turnauksesta löytyy Hearthstonen kotisivuilta.

Lähde ja artikkelikuva: Hearthstone