SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
HAVUlle hopeaa tiukan kamppailun päätteeksi – kuittaa sievoisen summan
  • Sauli
    Rautiainen

HAVUlle hopeaa tiukan kamppailun päätteeksi – kuittaa sievoisen summan

julkaistu: 04.04.2021 16:23

Advertisement

Suomalainen CS:GO-joukkue HAVU taisteli tänään 100 000 dollarin arvoisessa Pinnacle Cupin finaalissa HLTV:n maailman ranking kolmosta Gambit Gamingin vastaan. Finaalipaikka oli jatkoa HAVUn  alkuvuoden hurjalle iskulle, jolle ei näy loppua.

Ensimmäinen kartta oli HAVUn valinta Train. Junamaa kohteli Gambitin joukkoja kuitenkin paremmin erityisesti joukkueen kahden huippupelaajan Dmitry “sh1ro” Sokolovin ja Abay “Hobbit” Khasenovin räiskiessä 1.90 ja 1.77 ratingit tilastoihin. Gambit vei kartan lopulta 16-8.

Toisena karttana toimi Gambitin valinta Mirage. HAVU sai mainion poliisipuolen aikaiseksi ja puoliajalle mentiin 11-4 lukemissa. Toisella puoliajalla Gambit pääsi jo askeleen päähän Olli “sLowi” Pitkäsen joukoista kaventaessaan 11-10:een. HAVU sai kuitenkin kartan viimeisteltyä ja voitti sen lopulta 16-10.

Kartan voittaessaan HAVU rikkoi Gambitin 100% voittoprosentin Miragessa kuluvan vuoden aikana.

Video: HAVUn Jani “Aerial” Jussilan esimerkillinen pelaaminen Miragen B-puolella.

Pinnacle Cupin finaali ratkesi Overpassissa. Gambit aloitti voittamalla pistoolikierroksen. HAVUn toistuvista rosvopuolen hyökkäyksistä huolimatta erät kääntyivät itä-eurooppalaisten hyväksi ja puoliajalle mentiin 12-3 tilanteessa. Toisella puoliajalla nousua ei tapahtunut ja Gambit voitti kartan 16-7 ja koko finaalin 2-1.

Hopeasta HAVU kuittaa 20 000 dollaria. On myös todennäköistä, että joukkueen HLTV:n ranking-sija paranee ensi viikolla, sillä hyvin menneen turnauksen lopputuloksissa suomalaiset olivat useiden huippujoukkueiden edellä.

Tuoreimmat uutiset: