SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Havuja per**** – suomalaisjoukkueen uusi kokoonpano julkistettiin
  • Juuso
    Syngelmä

Havuja per**** – suomalaisjoukkueen uusi kokoonpano julkistettiin

julkaistu: 28.07.2022 19:23

Suomalaisen esportsorganisaatio HAVUn uusi CS:GO-kokoonpano on nyt selvillä. Joukkue ilmoitti uudesta kokoonpanostaan Twitterissä lyhyellä videolla.

Joukkueeseen palaavat Joonas “doto” Forss (edustanut mm. ENCEä) sekä Jesse “Zehn” Linjala (edustanut mm. FunPlus Phoenixia, GODSENTia ja Penta Esportsia).

Uusina kasvoina HAVU-paidoissa nähdään entinen KOVA-pelaaja, Jarkko “Spargo” Rahja, sekä CS-veteraani, Mikko “XartE” Välimaa, joka toimii joukkueen uutena valmentajana.

Joukkue on rakennettu kenties joukkueen tunnetuimman kaksikon, Jani “Aerial” Jussilan ja Sami “xseveN” Laasasen ympärille. Kokenut pelaaja Zehn on mielissään päästessään pelaamaan juuri näiden kahden pelaajan kanssa.

– Pääsen pelaamaan monia samoja paikkoja ja rooleja kuin aiemmin kansainvälisissä joukkueissani. Joissain kartoissa roolini ja pelipaikkani ovat kuitenkin vaihtuneet, mutta se antaa minulle loistavan mahdollisuuden kehittyä entisestään pelaajana ja oppia lisää. Ensimmäiset harjoitukset uuden joukkueen [HAVU] kanssa ovat menneet hyvin. On mukava pelata jälleen suomalaisessa kokoonpanossa. Olen aina halunnut pelata Aerialin ja xseveNin kanssa, Zehn sanoo.

Zehn uskoo HAVU:n nostavan Suomen takaisin CS:GO:n maailmankartalle. Joukkueen ensimmäinen näytönpaikka on varsin pian, kun se osallistuu Assembly Summer 2022 -tapahtuman CS:GO-turnaukseen.

HAVU CS:GO

  •  Jani “⁠Aerial⁠” Jussila
  • Sami “⁠xseveN⁠” Laasanen
  • Jarkko “⁠Spargo⁠” Rahja
  • Jesse “⁠zehN⁠” Linjala
  • Joonas “⁠doto⁠” Forss

Joukkuetta valmentaa Mikko “XartE” Välimaa.

Lähde ja kuva: HAVU