SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
HAVU ottelee tänään VulkanBetin semifinaaleissa
  • Aleksi
    Majander

HAVU ottelee tänään VulkanBetin semifinaaleissa

julkaistu: 26.04.2019 10:00

Suomalainen HAVU kohtaa tänään valkovenäläisen Nemigan VulkanBet Invitational turnauksen välierissä.

Nemigalla on alla tuore häviö LOOT.BETin toisen kauden pudotuspeleistä, jossa joukkue hävisi Windigolle . HAVU ei puolestaan ole viimeiseen pariin viikkoon otellut muissa turnauksissa, mutta näytti varsin vahvalta lohkovaiheessa. Ottelun voittaja kuittaa paikan finaaliin, jossa mestarille on luvassa 10 000 dollaria. Hävinnyt joukkue pääsee ottelemaan pronssipeliin josta voi napata 3000 dollaria.

Ottelu pelataan tänään kello 14:00 ja sitä voi seurata suorana suomenkielisellä selostuksella Pelaajat.comin Twitch-kanavalta. Studiossa turinoimassa ovat Markus ”Makkaralihis” Saarikangas ja Jussi ”gstus” Perälä

Välierien toinen ottelu pelataan vasta maanantaina 29.4. sillä siinä pelaava ex-3DMAX on tällä hetkellä Englannissa kilpailemassa ESL Pro Seriesin ensimmäisessä vaiheessa. Ranskalaisjoukkue kohtaa vapun alla Epsilon Esportsin joka tiputti SJ Gamingin lohkovaiheessa.

Finaalien ja pronssiottelun päivämäärä selviää kunhan välierät on pelattu. Varmaa kuitenkin on, että Pelaajat.com selostaa HAVUn ottelun oli se kumpi tahansa.