SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
HAVU kärsi musertavan tappion – Selkä seinää vasten huomiseen otteluun
  • Onni
    Koponen

HAVU kärsi musertavan tappion – Selkä seinää vasten huomiseen otteluun

julkaistu: 27.05.2021 19:19

HAVU kohtasi puolalaisen Wisla Krakowin Spring Sweet Spring 2 -turnauksen swiss-vaiheen neljännellä kierroksella torstai-iltapäivänä. Kummallakin joukkueella oli valmiiksi kaksi voittoa ja yksi häviö, joten ottelun voittaja etenisi turnauksen pudotuspeleihin.

Kartoiksi valikoituvat Nuke (HAVU), Mirage (Wisla Krakow) ja Overpass.

Nuke lähti HAVUn kannalta käyntiin hyvin heikosti, sillä joukkue onnistui voittamaan vain neljä ensimmäisestä viidestätoista kierroksesta. 4-11 ei kuitenkaan ole maailmanloppu Nukessa, sillä HAVU aloitti terroristipuolella. Loppujen lopuksi suomalaiset eivät kuitenkaan saaneet parasta mahdollista poliisipuolta aikaiseksi, ja ensimmäinen kartta päättyi Wisla Krakowin 16-10 voittoon.

Nukessa loisti erityisesti HAVUn Sami “xseveN” Laasanen, joka loihti pistetaululle 29 tappoa ja 1.54 ratingin häviöstä huolimatta.

Toinen kartta Mirage näytti jo mallikkaammalta. Puolalaisten 0-5 karkumatkasta huolimatta, oli puoliskon tulos silti vain pieni 7-8 tappioasema. HAVU onnistui toisella puolella viemään ottelun jo 15-9 eräpalloon, mutta sitten tapahtui jotain. HAVU ei voittanut enää yhtäkään kierrosta koko kartan aikana. Wisla Krakow tasoitti pelin 15-15. Jatkoaika oli hirveää katsottavaa, koska HAVUlla ei ollut edes mitään mahdollisuuksia kierrosvoittoihin. HAVU ei saanut edes pommia maahan, ja näin Wisla Krakow voitti kartan 19-15.

HAVU pelaa kuolemanottelun huomenna KOVAa tai Izako Boarsia vastaan, ja sen voi katsoa suorana lähetyksenä Pelaajatcomin Twitch-kanavalta.

Kuvalähde: HAVU

Tuoreimmat uutiset: