SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
HAVU kaatoi Endpointin – Suomalaisille murskavoitto Dust 2:ssa
  • Onni
    Koponen

HAVU kaatoi Endpointin – Suomalaisille murskavoitto Dust 2:ssa

julkaistu: 02.03.2021 22:17

HAVUn kamppailu Snow Sweet Snow 2 -turnauksessa jatkui tiistai-iltana, kun turnauksen toisella kierroksella vastaan asettui brittiläinen Endpoint. Joukkueet eivät olleet kohdanneet aikaisemmin.

Endpoint valitsi ensimmäiseksi kartaksi Miragen, jossa heillä on ollut viimeaikoina todella vahvoja esityksiä. HAVU aloitti kuitenkin heti kovalla vauhdilla, ja tilanne oli nopeasti HAVUlle 7-0. Endpoint kavensi tilanteen voittaen puoliskon kahdeksasta viimeisestä erästä seitsemän, mutta heistä ei lopulta ollut vastusta HAVUn terroristipuolelle. Kartta päättyi HAVUn 16-10 voittoon.

Toinen kartta oli HAVUn valitsema Inferno, jossa he eivät olleet hävinneet yhtäkään ottelua ennen peliä Endpointia vastaan. Kartta oli todella samankaltainen kuin edellinen, paitsi että tällä kertaa johtajana oli Endpoint. Kartta päättyi lukemin 16-10, Endpointin voittoon.

Viimeinen kartta Dust 2 oli juhlaa suomalaisille. Endpoint ei missään vaiheessa saanut pelistä otetta, ja kartta päättyi HAVUn voittoon luvuin 16-1, entisen ENCE-duo Jani “Aerial” Jussilan ja Sami “xseveN” Laasasen dominoidessa karttaa.

HAVU pelaa seuraavan kerran keskiviikko-iltana kello 19:00 portugalilaista SAWia vastaan, ja ottelun voi katsoa suorana lähetyksenä Twitch-kanavaltamme.

 

Kuvalähde: Dreamhack