SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
HAVU julkisti uuden CS:GO-kokoonpanonsa – tähtipelaaja tekee paluun
  • Sauli
    Rautiainen

HAVU julkisti uuden CS:GO-kokoonpanonsa – tähtipelaaja tekee paluun

julkaistu: 17.01.2022 18:00

Viikkojen odotuksen jälkeen suomalainen e-urheiluorganisaatio HAVU on julkaissut kaksi uutta pelaajaa CS:GO-kokoonpanossaan.

Vuoden tauon kilpapelikentiltä pitänyt 24-vuotias Otto “ottoNd” Sihvo palaa HAVUun, jossa pelasi viimeksi vuonna 2018, ja ottaa haltuunsa AWP-pelaajan roolin. Sihvo pelasi viimeksi kansainvälisessä c0ntact-joukkueessa vuoden 2020 joulukuussa.

“Sihvo oli itsestäänselvä valinta meille, koska hän tuo kokemusta ja tarpeessa olleen kontrolloidun tavan pelata AWP:ta”, kertoo HAVUn päävalmentaja Taneli “disturbed” Veikkola.

19-vuotias Joona “Sm1llee” Holmström ottaa puolestaan kivääri-pelaajan roolin. Viimeksi Holmström on nähty hREDSin paidassa, jossa viimeisen kolmen kuukauden aikana hän on ansainnut 1.08 ratingin.

“[Sm1llee] Hän on lupaava 19-vuotias lahjakkuus, joka on herättänyt kiinnostusta Suomi-skenessä iskiessään hyviä numeroita taululle pelatessaan hREDSille. Joona sopii roolien puolesta täydellisesti joukkueeseemme ja hänellä on uskomaton tähtäämistaito, jonka kanssa työskennellä”, Veikkola jatkaa.

Muutokset olivat HAVUlla edessä, kun organisaatio vapautti vuoden lopussa CS:GO kokoonpanosta Jemi “Jemi” Mäkisen ja vuosia joukkueessa mukana olleen, “liekkilassena” tunnetun, Lasse “ZOREE” Uronen.

HAVUn viime vuosi oli kevätkaudella noususuhdanteinen, joukkueen voittaessa muun muassa Snow Sweet Snow 2 -turnauksen ja saavuttaessa maailman ranking #14 sijan. Kesällä ja syksyllä joukkueen suoritukset alkoivat kuitenkin heikkenemään ja vuosi loppui ranking sijalla #54.

Nyt uudella kokoonpanolla HAVU pyrkii takaisin maailman TOP30-joukkoon.

HAVUn CS:GO-joukkue vuodelle 2022:

  • Sami “xseveN” Laasanen
  • Jani “Aerial” Jussila
  • Olli “sLowi” Pitkänen
  • Otto “ottoNd” Sihvo
  • Joona “Sm1llee” Holmström

Kuva ja lähde: HAVU