SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
HAVU jatkaa upeaa nousuaan – otti hienon päänahan CCT-turnauksessa
  • Juuso
    Syngelmä

HAVU jatkaa upeaa nousuaan – otti hienon päänahan CCT-turnauksessa

julkaistu: 17.12.2022 21:48

CCT Central Europe Series 4 on huomenna päätöksensä saava nettiturnaus, jossa pudotuspeleihin paikkansa lunastivat suomalaisjoukkue HAVU ja muun muassa forZe, BIG, GamerLegion sekä Astralis. Turnauspottina on $50 000.

HAVU eteni pudotuspeleihin puhtaalla pelillä, kun suomalaiset voittivat kolme ottelua peräkkäin. Vahvassa nousuvireessä loppuvuodesta ollut HAVU aloitti pudotuspelitaipaleensa kaatamalla upeasti forZen karttavoitoin 2–0 ja sen jälkeen puolivälierissä saksalaisjoukkue BIGin karttavoitoin 2–1.

Saksalaiset joutuivat pelaamaan ilman 20-vuotiasta vakiopelaajaansa, Karim “Krimbo” Moussaa. Serverillä nähtiin joukkueen valmentaja, Fatih “gob b” Dayik. Voittaja ratkaistiin lopulta jatkoajalla, kun HAVU voitti ratkaisevan kartan (Overpass) ensimmäisellä jatkoajalla kierrosvoitoin 19–16.

Ottelun aiemmissa kartoissa HAVU voitti valitsemansa Infernon kierrosvoitoin 16–12 ja BIG valitsemansa Dust2:n 16–13. BIG on tällä hetkellä maailmanrankingin sijalla 15,  ja HAVU sijalla 40, joten voitto saksalaisjoukkueesta on suomalaiskokoonpanolle varsin hieno päänahka.

HAVU on menossa vahvasti maailmanrankingin TOP30-listalle vahvan nousuvireensä avulla. Uusi HLTV:n maailmanranking julkaistaan ylihuomenna maanantaina.

HAVU saa turnauksen välierissä vastaansa Copenhagen Flamesin, joka pääsi pudotuspeleihin suoralla kutsulla. Tanskalaisjoukkue eteni välieriin puhtaalla pelillä, kun ensimmäisellä pudotuspelikierroksella kaatui ESTOWNIA puhtaasti 2–0 ja puolivälierissä ECLOT niin ikään puhtaasti 2–0.

Turnauksen välierät ja loppuottelu pelataan kaikki sunnuntaina. Välierät pelataan kello 15 ja kello 18, loppuottelu puolestaan kello 21.

Lähde: HLTV | Kuva: HAVU