SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
HAVU JA ENCE ALOITTAVAT MAJOR-PAIKAN JAHDIN ENSI VIIKOLLA
  • Juuso
    Syngelmä

HAVU JA ENCE ALOITTAVAT MAJOR-PAIKAN JAHDIN ENSI VIIKOLLA

julkaistu: 24.04.2021 15:15

HAVU ja ENCE on kutsuttu Flashpoint 3 -turnauksen suljettuihin karsintoihin. Suljetuissa karsinnoissa on toistaiseksi 14 joukkuetta, joita täydennetään vielä kahdella joukkueella. Kaksi viimeistä joukkuetta tulee neljänsistä avoimista karsinnoista.

HAVU:n ja ENCE:n kanssa paikoista varsinaiseen Flashpoint 3 -turnaukseen kamppailevat esimerkiksi Complexity, mousesports, Dignitas, Endpoint ja Sprout.

16:ta joukkueesta 5 pääsee varsinaiseen Flashpoint 3 -turnaukseen havittelemaan major-pisteitä. Varsinainen turnaus on määrä pelata toukokuun 10.—30. päivä. Turnauksessa odottavat esimerkiksi Astralis, Heroic, G2 sekä suomalaisten edustamat FunPlus Phoenix (Jesse “zehN” Linjala) ja OG (Aleksi “Aleksib” Virolainen).

Flashpoint 3 on niin sanottu RMR-turnaus (tulee englannin sanoista “regional major rankings”). RMR-turnauksista kerätään pisteitä marraskuussa pelattavaan major-turnaukseen. Menestymällä RMR-turnauksissa ja keräten näin riittävästi RMR-pisteitä, joukkue karsiutuu marraskuun major-turnaukseen. Turnaukset toimivat siis ikään kuin karsintaturnanuksia loppuvuoden major-turnaukselle.

HAVU:n tai ENCE:n ensimmäinen Flashpoint 3 -karsintapeli ei ole vielä tiedossa.

Pelaajat.com lähettää niin HAVU:n että ENCE:n Flashpoint 3 -karsintaotteluita suorana Twitchissä.

Seuraava major-turnaus on määrä pelata tämän vuoden marraskuussa Tukholmassa.

Lähde: HLTV

Kuva: HAVU

Tuoreimmat uutiset: