SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Hauska CS:GO-turnaus päättyi ikävästi – s1mple ja Woro2k ottivat yhteen
  • Juuso
    Syngelmä

Hauska CS:GO-turnaus päättyi ikävästi – s1mple ja Woro2k ottivat yhteen

julkaistu: 20.09.2022 17:57

Advertisement

Useasta CS-legendasta koostunut Kinguin Legends 2022 -turnaus päättyi lopulta Maikelelen joukkueen voittoon. Finaalissa Maikelelen joukkue kohtasi Edwardin joukkueen, joka pelasi loppuottelun kahden Navi-pelaajan, Aleksandr “s1mple” Kostylievin ja Viktor “sdy” Orudzhevin kanssa.

Lue lisää: Vanhat CS-Legendat palaavat serverille uusilla joukkueilla

Hauskasta ja rennosta turnausformaatista huolimatta CS:GO-yhteisö sai osakseen ikävää draamaa, kun s1mple ja Edwardin joukkueessa pelannut Volodymyr “Woro2k” Veletniuk ottivat yhteen. Draama sai alkunsa Woro2k:n twiitistä, jossa hän kiitti joukkueensa kaikkia pelaajia mukavasta turnauksesta. Kaikkia paitsi s1mpleä.

– Kanssasi ei ollut hauska pelata ensimmäisen kartan jälkeen s1mple. On sääli huomata, että rakastamasi ja ihailemasi pelaaja ei tee mitään muuta kuin itkee ja valittaa, Woro2k kirjoitti.

S1mple aloitti keskustelun antamalla Woro2k:lle rakentavaa kritiikkiä kommunikoinnin tärkeydestä ammattilais-CS:ssä.

– Kaikki on hyvin. Jonain päivänä ymmärrät, mitä joukkuepelaaminen CS:ssä tarkoittaa. Ehkä alat puhua enemmän antaaksesi informaatiota, jotta joukkueesi muut pelaajat voivat nauttia pelaamisesta. Aika kuluu nopeasti, joten parempi aloittaa kehittyminen.

Woro2k oli kommentista silminnähden närkästynyt, kun hän kirjoitti myös s1mplen hävinneen urallaan uria typerien virheiden jälkeen.

– Luuletko, että saat luvan puhua p***** ja itkeä jos joku tekee virheen tai ei ehkä kommunikoi erän aikana niin hyvin? Toivottavasti sinäkin kehityt ennen Maltaa.

Maltalla Woro2k viittaa suljettuihin major-karsintoihin, jotka pelataan Euroopan osalta kahdessa lohkossa 4.–9. lokakuuta.

S1mple toteaa tämän jälkeen rehellisen mielipiteensä Woro2k:sta pelaajana.

– Olet typerä pelaaja, sitä mieltä minä olen.

Viimeisessä vastauksessaan Woro2k kertoo s1mplen olleen oikeassa joistain pelatuista eristä, mutta joissain erissä pelanneensa yhtä surkeasti kuin botti.

Pääset lukemaan dramaattisen twiittiketjun kokonaisuudessaan klikkaamalla yllä olevaa twiittiä.

Lähde: Woro2k | Kuva: AFKGaming