SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Harden huippuvireessä – Vastaavaa nähty 1965 ja 1967
  • Toimitus

Harden huippuvireessä – Vastaavaa nähty 1965 ja 1967

julkaistu: 30.12.2018 11:17

James Harden nakutteli viimeyönä käydyssä ottelussa 41 pistettä ja oli takuumiehenä, kun Houston Rockets haki voiton New Orleans Pelicanseista luvuin 108-104. Tämä olikin jo kolmas ottelu peräkkäin, jossa Harden takoi taululle yli 40 pistettä.

Hardenin saldoksi viime yön ottelussa Pelicanseja vastaan kirjattiin yhteensä 41 pistettä,  kuusi syöttöä, yhdeksän levypalloa, kolme riistoa ja kaksi torjuntaa. Näiden lisäksi Harden väläytteli taas vaarallisuuttaan myös kolmen pisteen viivan takaa upottaen seitsemän kolmosta.

Merkille pistettävin saavutus miehen otteissa on kuitenkin se, että Harden on tehnyt vähintään viisi pistettä ja antanut vähintään viisi syöttöä jo seitsemässä ottelussa peräkkäin. Edellinen pelaaja joka on tähän pystynyt oli Cincinnati Royalsia edustanut Oscar “Big O” Robertson, joka teki vastaavan tempun vuosina 1965 ja 1967.

Tavalleen uskollisena Harden oli jälleen hyvin vaatimaton antaessaan lausuntoa ESPN:lle.

– Pelaan koripalloa jotta nimeni mainittaisi suuruuksien joukossa. Minulla on vielä pitkä matka edessäni, mutta tarkoitukseni on tulla mahdollisimman hyväksi pelaajaksi. Lopulta toivon tulevani mainituksi yhtenä kaikkien aikojen parhaana pelaajana.

(Kuva: nba.com)